top of page

MEGHAN MARKLE POKAZALA TRUDNIČKO IZDANJE

Vodila sina u vrtić

Vojvotkinja Meghan Markle (39) ovoga će ljeta roditi svoje drugo dijete, a u ekskluzivnom intervju Oprah otkrila je kako sa suprugom princem Harryjem očekuje djevojčicu. Nakon što se poznati par službeno pozdravio sa dužnostima na kraljevskom dvoru u Engleskoj, svoje su mjesto pod suncem pronašli u Americi, točnije Los Angelesu. Danas žive bolje no ikada, opušteni su i sretni, a službene dužnosti kraljevske obitelji i protokoli daleko su iza njih


Da izgleda bolje no ikada i da uživa uz svog sina Archieja, Meghan je pokazala nedavno, kada su je paparazzi ulovili ispred vrtića


Meghan je sina držala u naručju, dok je u drugu ruku primila njegovu torbu s ručkom. Obukla se casual, u plave traperice, crnu majicu koja joj je prekrila već poveći trbuh, vojničku zelenu jaknu i ravne natikače, koje su trenutno na tržištu pravi hit. Archiju je na glavu stavila crnu kapu, u kombinaciji sa trapericama i bež vestom te bijelim tenisicama. Mališan je na leđima nosio zeleni ruksak sa bijelim zvijezdicama.


Iako je vojvotkinja na licu imala masku, vidjelo se da je opuštena i bezbrižna, tvrdi izvor. Njeni fanovi sretni su zbog nje i vesele se što će po drugi puta postati majka, u okruženju koje je za nju prirodno i sigurno.

- Maleni je isti tata. Diana se smije. Jako su slatki. Nadam se da će biti jako sretni kao obitelj. Želim joj i njenoj obitelji sve najbolje. Lijepo je vidjeti da je dobro i da živi nadam se u miru. Mini Harry. Sviđa mi se Meghan, snažna je i prelijepa, nadam se da će i njena kćer biti takva - komentirali su fanovi.


Do pred samo 2 godine, maleni Archie fotografirao se u okruženju puno šire i brojnije obitelji, na dvoru u Velikoj Britaniji. Možda će s vremenom i on i njegova sestrica ponovno imati prilike više se družiti sa svojim bratićima i sestričnom, koji su sljedeći u redu za nasljeđivanje engleske krune.

bottom of page