top of page

MEGHAN MARKLE IZNENADILA NOVIM INTERVJUEM U KOJEM GOVORI O ODNOSU SA KRALJEVSKOM OBITELJI

Njezin najnoviji intervju nova je goruća tema

U opširnom intervjuu za The Cut, vojvotkinja od Sussexa Meghan Markle progovorila je o razdoru unutar vlastite obitelji, ali i kraljevske obitelji, prenosi magazin People. Također je poručila kako se nada da postoji prostor za popravak odnosa između princa Harryja i njegovog oca, princa Charlesa, nakon što se par odlučio povući iz kraljevskog života.


U opširnom intervjuu za njujorški časopis The Cut, 41-godišnja vojvotkinja progovorila je i o otuđenom odnosu sa svojim ocem Thomasom Markleom. Harry mi je rekao: 'Izgubio sam tatu u ovom procesu', misleći na vlastitog oca. O zategnutom odnosu između princa Harryja i njegova oca Meghan je pojasnila kako misli da "Ne mora biti isto za njih kao za mene, ali to je Harryjeva odluka".

Podsjetimo, tijekom intervjua para u ožujku 2021. s Oprah Winfrey, princ Harry je rekao da je princ Charles (73) "prestao primati njegove pozive" u vezi s razgovorima o napuštanju njihovih uloga zaposlenih članova kraljevske obitelji. Harry je također rekao da ga je kraljevska obitelj "doslovno financijski ukinula" nakon što su u siječnju 2020. najavili povlačenje. Princ Charles je ipak vidio Harryja i Meghan te upoznao unuka Archieja i unuku Lilibet Dianu, kada je obitelj posjetila Ujedinjeno Kraljevstvo u lipnju povodom proslave platinastog jubileja kraljice Elizabete. Charles i vojvotkinja od Cornwalla bili su apsolutno oduševljeni što ih vide - otkrio je kraljevski izvor i dodao da im je bilo vrlo posebno provesti neko vrijeme s njima.

Na pitanje ima li prostora za iscjeljivanje razdora s njihovim obiteljima, Meghan je za The Cut rekla: - Mislim da je oprost jako važan. Potrebno je puno više energije da se ne oprosti. Ali potrebno je puno truda da se oprosti. Ja sam se stvarno aktivno trudila, pogotovo znajući da mogu reći bilo što. - Zanimljivo, nikad nisam morala potpisati ništa što me ograničava u razgovoru. Mogu govoriti o cijelom svom iskustvu i odlučiti da to ne učinim - dodala je Meghan i poručila da nije otkrila više o odlasku iz kraljevske obitelji jer se "još uvijek oporavlja".

Comments


bottom of page