top of page

MEGHAN MARKLE I PRINC HARRY OKRUŽENI STOTINAMA ČUVARA

Svi komentiraju Meghaninu crnu i crvenu kombinaciju

Meghan Markle i princ Harry posjetili su memorijalni centar World Trade Centre, posvećen svim poginulima u bombaškom napadu 11.rujna 2001. u New Yorku. Svojim su dolaskom iznenadili brojne fanove diljem Amerike, a posebno se komentirala njihva elegancija, smirenost i želja da djeluju humanitarno.

Ovo je i njihov prvi službeni susret sa američkom javnosti nakon rođenja kćerkice Lilibet u lipnju ove godine. World Trade Centre sagrađen je na mjestu zgrada-blizanaca, u kojima je u vrijeme napada bilo više tisuća ljudi a njih 3.000 je poginulo. Par je bio skladno obučen, u crno 'od glave do pete', a Meghan je nosila dugi elegantni Armani kaput i Aquazzura crne salonke. Na uši je stavila u svom stilu prepoznatljive mini Carier dijamantne naušnice, dok je na jednoj ruci nosila zlatni Cartier sat pokojne princeze Diane i Birks dijamantni prsten, na drugoj ruci točnije mali prst, stavila je prsten sa velikim dijamantom dizajnerice Lorraine Schwartz.

Tijekom drugog dana posjeta New Yorku, u koji su stigli iz Los Angelesa gdje žive, Meghan i Harry su posjetili lokalnu školu kako bi promovirali rano čitanje i jezično izražavanje. Za tu je priliku Meghan izabrala bordo crvenu kombinaciju od glave do pete, i ponovno oduševila svojim modnim izborom. Brand Loro Piana stoji iza kaputa, hlača i veste, dok su cipele Manolo Blahnik, one koje je u seriji Sex i grad ispromovirala popularna Carrie.


Comentários


bottom of page