top of page

MEGHAN KRENULA KRENULA NA POTPOMOGNUTU OPLODNJU?

U kraljevsku obitelj možda stižu blizanci

meghan markle trudna
foto Instagram

Vojvotkinja od Sussexa i žena princa Harryja, 38-godiŔnja Meghan Markle, prema pisanju magazina New Idea, krenula je na medicinski potpomognutu oplodnju, ne bi li tako njezin sin Archie dobio brata ili sestru.


Ono Å”to je potaknulo tračeve, upravo je modni odabir vojvotkinje, koja je za svoje zadnje pojavljivanje u javnosti izabrala Å”iroku bijelu haljinu, znatno drugačiju od uskih majici i suknji koje inače nosi. Mnogi smatraju kako ispod Å”iroke odjeće skriva trudnički trbuŔčić, no istinu ćemo doznati tek u narednim mjesecima.

Navodima magazina doprinio je i sam kraljevski par, koji se u trenutku fotografiranja naÅ”ao ispred zgrade koja ima nekoliko različitih ordinacija, pa tako i one koja pomaže ženama prilikom začeća. Iako se ne zna sa sigurnoŔću ide li Meghan doista na potpomognutu oplodnju, upućeni tvrde da na fotografija drži kutijice nalik hormonskim lijekovima.


- Postupak medicinski potpomognute oplodnje povećava vjerojatnost da trudnoća zavrÅ”i s blizancima. Prilično je često da žene podvrgnute takvog terapiji rode blizance ili čak trojke - izjavila je za New Idea dr. Suzanne Beth Gilberg-Lenz, koja smatra kako nije isključena mogućnost da je Meghan doista potražila liječničku pomoć, budući da će za samo 2 godine imati 40 godina.

bottom of page