top of page

MEDITERRA TRAVEL AGENCY ODVEST ĆE VAS NA NEKA OD NAJUZBUDLJIVIJIH PUTOVANJA U 2023.

Mistični Egipat, Italija kao savršena destinacija za one koji putuju prvi puta i čarobni Maroko

Dakle, oduvijek ste željeli posjetiti očaravajuću zemlju Egipat, ali nikada niste imali priliku? Mediterra DMC jedinstveni boutique touroperator, osmislio je za vas savršeno putovanje ako prvi put dolazite u ovu lijepu zemlju. Prvo će vas odvesti do poznatih egipatskih piramida u koje ćete se odmah zaljubiti! Zatim će vas odvesti na luksuzno krstarenje rijekom Nil u trajanju od 4 dana. Dok ste na ovom krstarenju, vidjet ćete: Legendarni Luksor, Karnak i Dolinu kraljeva i kraljica s poznatom grobnicom kralja Tuta. I vjerujte na riječ, to će biti doživljaj i pola!

Italija je najsavršenija destinacija...saznajte zašto! Nikad niste bili u Italiji? Dopustite nam da vam pokažemo kako izgleda savršena destinacija. Od romantične Venecije i povijesne Firence do vječnog grada Rima... Italija ima sve: more, otoke, planine, jezera, bogatu povijest i kulturu, spomenike, vrhunska vina, maslinova ulja, prekrasan jezik, prekrasne ljude, glazbu, modu, brze automobile, i da, naravno, tjesteninu i nevjerojatnau pizzu! Putujte s Mediterrom i pokazat će vam veliku zemlju Ferrarija, Lamborghinija i Maseratija.

Vrata Sahare

Putujmo u Maroko, očaravajuću zemlju mora, pijeska i ljepote! Mediterra je ponosna što ovu fascinantnu zemlju ima u svom portfelju destinacija. Uspostavili su svoju prisutnost u Maroku i angažirali apsolutno najbolje lokalne stručnjake jer vam žele pružiti apsolutno najbolje! Njihovo marokansko osoblje tako će se brinuti o vama da ćete ih htjeti zvati svojim rođacima. Posjetite ovu očaravajuću zemlju sa stilom i luksuzom. A ako nikada niste bili u Maroku? Sahara? Rick's Cafe American? Maroko je nevjerojatno lijepa zemlja okružena pustinjom i morem, a samo dio iskustva koje ćete doživjeti je...večera u pustinji, posjet hvaljenim medinama, boravak u kraljevskim riadovima i pijenje koktela u "Rick's Cafe Americain" u Casablanci.

Saznajte više - Mediterra nudi neka klasična i vrlo jedinstvena putovanja u Egipat, Italiju, Maroko i brojne druge zemlje diljem Europe sa zajamčenim polascima. Posebni aranžmani po mjeri za pojedince i obitelji njihova su specijalnost. Što je najbolje, mogu se organizirati za bilo koji dan u godini! Kontaktirajte ih preko e-maila info@mediterradmc.com i posjetite službenu web stranicu >> mediterradmc.com

Zašto stranci vole putovati sa Mediterrom

- Našim klijentima stojimo na raspolaganju 24 sata dnevno. Kada je riječ o luksuznim putovanjima u ovaj dio svijeta, mi smo pioniri jer nudimo jedinstvena iskustva putovanja izvan utabanih staza skrojena za naše klijente uz prepoznatljivu besprijekornu uslugu. Poznajemo ovaj dio svijeta kao nitko drugi i znamo što putnici žele i očekuju. Među njima su iskusni putnici iz SAD-a i Kanade koji razumiju vrijednost putovanja i angažirali su Mediterru u svojoj potrazi za besprijekornim iskustvom putovanja. Zbog naše personalizirane usluge, mnogi naši klijenti također postaju trajni prijatelji. Naše obiteljsko poduzeće nije samo naš posao, ono je naš izvor ponosa. Iskusni, pouzdani i odgovorni članovi naše proširene putničke obitelji visoko su obrazovani, govore više jezika, ljubazni su i uslužni, te spremni su u svakom trenutku odgovoriti na bilo koji zahtjev ili izazov naših putnika - otkrivaju tajnu svog dugogodišnjeg uspjeha vlasnici Mediterra travel agency.

bottom of page