top of page

MATTHEW MCCONAUGHEY OSTVARIO OGROMAN USPJEH U ISTO VRIJEME KADA I NJEGOVA ŽENA

Prodali više od 3 milijuna primjeraka

- PARTY!! Ovaj tjedan smo OBOJE ZAJEDNO bili NA New York TIMES LISTI BESTSELLERA!!! ALI istini za volju, on je tamo već 65 tjedana i prodao je više od 3 milijuna primjeraka #GreenlightsBook ALI mi zajedno pijemo tekilu jer sam ja prva na popisu! A tamo smo u isto vrijeme s potpuno različitim projektima #JustTryOneBite the book! Ako još niste uhvatili ovu knjigu, vrijeme je da je kupite djeci u svom životu! - poručila je presretna Camila McConaughey, supruga poznatog glumca i Oscarovca Matthewa McConauggheya

- Koji blagoslov! I sada ovaj uspjeh možete dijeliti zajedno! Čestitam vam - poručila im je Rita Wilson, supruga Tom Hanksa. Čestitkama su se pridružile i brojne druge poznate osobe poput Sharon Stone, Vanesse Hudgens, Alessandre Ambrosio i brojne druge.

Matthew je inače iznenadio brojne fanove i javnost, kada je pokazao kako vizualizira i zapisuje svoje ciljeve, koji mu se zatim i ostvare - Više riskiraj, ostani blizu mame i obitelji, osvoji Oscara za najboljeg glumca, održavaj vezu sa Bogom, postani otac, pronađi i zadrži ženu...samo su neki od važnih stvari koje je stavio na popis pred 10 godina i dana ih živi. Kako je to uspio? Sve je zapisao u svom dnevniku, koji vodi gotovo čitavog života, a danas ga svi možemo pročitati na greenlights.com Potražite svoju inspiraciju!

bottom of page