1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

MASTERCARD OMOGUĆUJE TOKENIZACIJU

Ručno ažuriranje korisničkih podataka postat će stvar prošlosti

Kako bi se online kupnja obavljala što bezbrižnije, Mastercard će Amazon korisnicima u 12 zemalja Europe, Sjeverne i Latinske Amerike i Bliskog istoka omogućiti tokenizaciju i digitalizaciju fizičkih kartica, čime će spriječiti izlaganje korisničkih podataka i osigurati dodatnu sigurnost transakcije. Na taj način, podaci o plaćanju postat će jedinstveni za svaku pojedinačnu transakciju. Amazon će početi koristiti Mastercardovu platformu tokenizacije kroz 2020. godinu.

Za razliku od fizičkih kartica, tokeni ne istječu. Jednom kada se korisnički podaci unesu, čak i kada korisnici dobiju novu fizičku karticu od svoje banke, oni se automatski ažuriraju. Tako se otklanjanju potencijalne poteškoće s ponovnim unosom brojeva kartice ili problemi prilikom obavljanja transakcije.


U 2020. godini potrošači diljem svijeta ubrzano prelaze na digitalna plaćanja. Ta promjena u navikama potrošača navodi trgovce da iskustvo kupnje učine što jednostavnijim i praktičnijim. Mastercard Digital Enablement Service (MDES) platforma omogućuje uklanjanje potencijalnih poteškoća kod upravljanja podacima s kartice i smanjuje stopu napuštanje kupnje. Više o pojmu tokenizacija i koje su prednosti te tehnologije, pročitajte na tokenizacija