top of page

MARTINA TOMČIĆ: PORED NJEGA NAJČEŠĆE ŠUTIM I SLUŠAM

Pogubna ljubav

- Ušetao je nepretenciozno u moj život daaaavne 2009. na kavi sa Sandrom Bagarić u Kavkazu.... družili smo se, telefonirali saaaaatima, bili jedan drugom podrška ... pratili smo jedan drugog kroz život. Kažu da je 2020. grozna godina! Vjerujem da mnogima doista i jest! Ali, dozvolit ću si podijeliti sa svima osobnu sreću i oduševljenje zbog činjenice da on i ja napokon radimo zajednički projekt u HNK Osijek, operu Samson i Dalila! Ima u sebi tu neku čudnu moć da me drži mirnom, a pušta me kad mu je potreban uragan na sceni! Pored njega češće šutim i slušam! Redatelj predstave moj Robert Bošković - napisala je oduševljena pjevačica Martina Tomčić, na svoju novu ulogu i pokazala kako će izgledati neke od scena

Inače, Samson i Dalila su biblijski likovi, čija je ljubav bila pogubna. Naime, Bog je Samsonu dao golemu snagu da pomogne izraelskome narodu protiv neprijatelja, pa je on svladao lava i uništio filistejski hram golim rukama. No, kada mu je Filistejka Dalila odrezala dugu kosu, izgubio je snagu i na kraju bio oslijepljen i mučen.


- Kad se može očekivati ova famozna opera? Ove godine ili nagodinu? - pitao je Martinu jedan vjerni fan i dobio odgovor da se premijera planira početkom studenog 2020.

- Ti si moja srećica!! Baš kako kažeš 2020 je naša godina. Moja proslava i tvoj povratak u Osijek. Puse! - poručio je Martini redatelj Robert, a u komentiranje se uključio i Martinin suprug Ženja Moskaljov, inače vlasnik pet shopa, koji joj je poslao srčeka u znak podrške.

bottom of page