top of page

MARKO TOLJA POKAZAO KAKO IZGLEDA 'NJEGOV' KUTAK U KUĆI

Sve je dizajnirano i posloženo za chillanje

Marko Tolja često dijeli fotografije svog 3-godišnjeg sina Maroa i supruge Ane, a brojne je fanove nasmijao nakon što je pokazao kako s njima putuje - Ono kad putuješ u društvu a zapravo solo. Priča mog života - našalio se pjevač.

- Čujem te prijatelju moj - komentirao je obiteljsku situaciju komičar Mario Petreković, koji je također otac malog djeteta, a voditeljica Marijana Batinić slatko se nasmijala.


Tolja je tijekom lock-downa i smanjenjih nastupa pokazao jednu svoju drugu vrlinu. Sam je uredio sobu svome sinu i napravio mu nove ormariće, a nedavno je pokazao i kako je uredio svoju sobu za chillanje

- Ovo je “moj” kutak. Kutak za inspiraciju, za meditaciju, za nove ideje… a bome i za chillanje jer je cosy na najjače! Dome slatki dome, pored kamina - opisao je posebni dio obiteljskog doma.


- Divno, divno, a kako nema neki poster Beatlesa ili barem na zidu? Vatra, biblioteka, kamin… ima li boljeg. Može kontakt majistora koji je radio police - poručili su mu fanovi, a jedan je dodao - Još fali koji ćevap tu ispeć mmm.

bottom of page