1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

MARKO TOLJA POKAZAO KAKO IZGLEDA 'NJEGOV' KUTAK U KUĆI

Sve je dizajnirano i posloženo za chillanje

Marko Tolja često dijeli fotografije svog 3-godišnjeg sina Maroa i supruge Ane, a brojne je fanove nasmijao nakon što je pokazao kako s njima putuje - Ono kad putuješ u društvu a zapravo solo. Priča mog života - našalio se pjevač.

- Čujem te prijatelju moj - komentirao je obiteljsku situaciju komičar Mario Petreković, koji je također otac malog djeteta, a voditeljica Marijana Batinić slatko se nasmijala.


Tolja je tijekom lock-downa i smanjenjih nastupa pokazao jednu svoju drugu vrlinu. Sam je uredio sobu svome sinu i napravio mu nove ormariće, a nedavno je pokazao i kako je uredio svoju sobu za chillanje

- Ovo je “moj” kutak. Kutak za inspiraciju, za meditaciju, za nove ideje… a bome i za chillanje jer je cosy na najjače! Dome slatki dome, pored kamina - opisao je posebni dio obiteljskog doma.


- Divno, divno, a kako nema neki poster Beatlesa ili barem na zidu? Vatra, biblioteka, kamin… ima li boljeg. Može kontakt majistora koji je radio police - poručili su mu fanovi, a jedan je dodao - Još fali koji ćevap tu ispeć mmm.