top of page

MARKO NIKOLIĆ U DRUŠTVU SUPRUGE ANE BUČEVIĆ, IVE TODORIĆ I POZNATIH DAMA PREDSTAVIO NOVI ALBUM

Glazbenik Marko Nikolić predstavio novi album i priredio tulum za pamćenje

marko nikolić
foto Dubravka Strejček Knežević

Glazbenik Marko Nikolić u zagrebačkom klubu Šumica predstavio je svoj novi album "Dođi da te volim". Nakon koncertne promocije u Beogradu, na red je stigao i Zagreb, a ovaj talentirani glazbenik je pred odabranom grupom prijatelja, suradnika i publike predstavio nove singlove, ali i neke koji su već otprije poznati javnosti.

marko nikolić

"Dođi da te volim" naslovni je singl albuma, a ujedno i pjesma s kojom je zapjevao na srpskoj inačici Dore, tj. Pjesmi Eurovizije prošle godine. Na tom se natjecanju Marko inače čak četiri puta predstavio kao autor te jednom kao izvođač. Autorica teksta pjesme je Nada Bučević, koja potpisuje i tekst pjesme "Ne postojim bez nje".

marko nikolić

Album je inače sniman u Beogradu, Zagrebu, Rimu, Berlinu, New Yorku i Beču, gdje Marko već godinama živi i radi, a dijelom je miksan i masteriran u legendarnom Abbey Road studiju u Londonu. "Dođi da te volim" izdanje je koje dokazuje Markovu glazbenu zrelost i širinu, a u njemu će svatko pronaći nešto za sebe. Prožet emocijama, album je i u Zagrebu izmamio osmijeh na lice brojnim poznatim gostima na koncertnom predstavljaju.

Markova supruga Ana Bučević, njezina dobra prijateljica Iva Todorić, sestra blizanka Nada Bučević, Anđa Marić, Hana Hadžiavdagić Tabaković i kantautorica Marija Mirković samo su neka od poznatih lica koja su uživala u Markovoj promociji.


Fotografije: Dubravka Strejček Knežević
bottom of page