top of page

MARKO GRUBNIĆ UŠAO U CRVENO

Restart za poznatog stilista

Jedan od najpoznatijih domaćih modnih stilista, 37-godišnji Marko Grubnić, vrlo je zaposlen oko novih projekata. U TV emisiji Tvoje lice zvuči poznato njegov je zadatak obući Maju Šuput, Nives Celzijus i Indiru Levak, što Marko uspijeva kvalitetno napraviti iz emisije u emisiju - Znam što žene žele. Žele biti prelijepe - poručio je fanovima i pokazao kako je cure 'sredio' za posljednji show

Stilist često ističe i kako istinski voli svoj posao, u kojem se pronalazi već niz godina. - Mijauuuu najbolji si ljubi - poručila mu je Indira, dok su mnogi komentirali - Nives fantastična. Nives je top. Indira nikad ženstvenija, Grubnić kralj. Primijeti se itekako da ih stayliraš bravooooo. Ma super, svaka ti čast, prekrasne su. Bravo, bravo. Indira izgleda super. Podsjeća malo na Lepu Brenu 80ih. Baš ih uvijek lijepo urediš.

A osim što stilizira poznate žene, Marko voli dotjerati i sebe, pa ga često možemo vidjeti obučenog u najmoderniju trendi odjeću i modne dodatke. U dugom crvenom kaputu prošetao je centrom Zagreba i otkrio da je ponedjeljak njegov najbolji dan za restart, uz puno svježeg raspoloženja i pozitivnih vibracija. Ulazak u crveno pohvalile su brojne žene, kojima se jako svidio kaput upečatljive boje.

bottom of page