top of page

MARKO GRUBNIĆ PRETVARA ŽENE U MUŠKE FANTAZIJE

Skroz su neprepoznatljive

Modni stilist Marko Grubnić ne prestaje uzbuđivati javnost transformacijama svojih klijentica, među kojima se sada našla i Nives Celzijus. Već godinama surađuje sa najboljom prijateljicom Majom Šuput, koju obožava oblačiti poput sexy lutkice, a ovoga puta na njegov je stolac sjela vatrena Nives. Marko joj je 'dodao' ogromnu kovrčavu periku i odredio odvažnu šminku, pa Nives mnogi nisu prepoznali! Među njima ni Ella Dvornik...

- Hej ljudi, zar nije smiješno kako se još uvijek volim igrati sa Barbie lutkicama? Želi li se još tko igrati? Ovo je moja najnovija, i jako je volim. Moja Nives Celzijus - poručio je Marko svima, a Ella mu je odmah odgovorila - Jbt nisam ju prepoznala.


- Nikad ljepša. Treba ostati uvijek nešto dječje u mislima i duši. To što ti radiš je za svaku pohvalu...Ma bravo dečko! Najzgodnija barbie ikada - komentirali su Markov uradak fanovi, dok su Nives poručili - Ovo ti je mrak, shatzie! Brutalna! Beyoncé ti nije ravna, divna si. Kak si rudlava, ko janjček. Marko to malo previše uredi pa na njegovim slikama samo malo ličiš na sebe a za to nema potrebe jer si lijepa žena. Puno si mi lipša kad si prirodna i bez šminke.

Comentários


bottom of page