1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

MARIJANA BATINIĆ SJAJI U BIJELOME

Dobila tisuće komentara i lajkova

Da TV voditeljica i mama dviju djevojčica, simpatična Marijana Batinić sjaji u bijelome, primijetilo je tisuće njenih fanova, a popularna voditeljica svako malo iskombinira bijelu kombinaciju.


- Rozino kršenje na +40 - poručila je Marijana i pokazala nam kako su joj kao salivene stajale bijele kratke hlače i bijeli sako.

- Za ovaj važni dan spojila sam nešto novo i nešto staro. Odijelo je IKona, a cipele Ledenko, i to njihov 30 godina stari model. Napravljene su baš za ovu priliku - pohvalila se ponosna.


Bojana Gregorić, Barbara Kolar i Ivana Husar poručile su da im se kombinacija jako sviđa, a fanovi su dodali - Uvijek prekrasna i sa stilom. Sve lipo, boja kose vam je top. Uvijek lijepa i elegantna...

Za modnu kampanju Krie Design, Marijana je obukla dugu bijelu haljinu te dodala da ih ima i u drugim varijantama i bojama.


A kada je nedavno sa svojim RTL-om posjetila Dubrovnik, Marijana je pokazala još jednu bijelu kombinaciju. Lagane bijele hlače, praktična opuštena majica, crni sako i crvena ogrlica još su jednom oduševili pratitelje.