1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

MARIJANA BATINIĆ OTKRILA NAJSLAĐU FOTOGRAFIJU S BEBOM

Raznježila stotine ljudi

TV voditeljica Marijana Batinić (39) mnogima već nedostaje na malim ekranima. No, iako je još kratko vrijeme gledamo u snimkama nove sezone Života na vagi, Marijana se na neko vrijeme posvetila samo obitelji. Malenu Rozu rodila je pred mjesec dana, a danas je objavila najslađu fotografiju svoje male obitelji

Na 7.fotografiji Marijana drži Rozu u krilu, dok njezin muž Matej Pašalić ljubi malenu u čelo - Svaki dan neki razlog za slavlje! Ovaj vikend smo proslavili mjesec dana našeg Pere Ždere. Danas slavimo prvu prospavanu noć u komadu. Sutra obilježavamo mjesec dana otkad smo izašle iz rodilišta, a dočekala nas je eksplozija ljubavi i prigodne roze boje. Moja me Ena dirnula tim iskrenim dječjim iščekivanjem mlađe seke, a onda me doma "zakucala" ovom porukom dobrodošlice...Ljepši poklon od jutra kad se s njih dvije (i tatom - njega još nismo izbacili!) ušuškam u krevetu nisam mogla poželjeti! Znaaam, patetična sam - i vi biste bili na mom mjestu - bila je iskrena Marijana.


A stotine njenih pratitelja poželjelo im je sreću - Već sam zaljubljena u Rozu, samo radi imena. Predivniii. Pozdrav i Super Baki. Sreća i dijeljenje sreće nikada ne može biti patetično! Samo širi grudni koš i zalupa. Kako lijepa izašla iz bolnice... Ja sam izgledala kao Fiona iz Shreka!! Ajme, koji je rastop ova Enina porukica. Ovdje je patetika pod must. Podsjetimo, Marijanina prva kćer Ena navršila je 5 godina.