top of page

MARIJANA BATINIĆ OSJETILA BOL U LEĐIMA

Sagni se druže

- Jel’ netko vidio Pepeljuginu cipelicu? Molim poštenog princa da je vrati - poručila je nedavno Marijana Batinić, simpatična TV voditeljica kojoj je u šetnji slučajno ispala cipela sa kćerine noge.

Fanovi su joj poručili da se lijepo obukla, a Marijana je dodala kako osim fizičkog izgleda treba brinuti o onom unutarnjem i posebice zdravlju - Rak dojke je najčešća zloćudna bolest na svijetu, a odvajajući samo pet minuta mjesečno, na vrijeme ćete primijetiti potencijalne probleme. Što češće obavljate kućni pregled, bolje ćete se upoznati s vlastitim grudima i još lakše detektirati eventualne promjene. Rano otkrivanje raka dojke je pitanje života i smrti, a ovaj mali kućni pregled svaka bi žena trebala shvatiti ozbiljno!

Marljiva Marijana svakodnevno je posvećena svom voditeljskom i promotorskom poslu, a svaki slobodni trenutak provodi sa svoje dvije kćeri. U šetnji sa mlađom Rozom, svima je dala do znanja da je boli u leđima, ali je bez obzira na to jako sretna - Koga briga za bol u leđima kad ona želi hodati, sagni se druže - kratko je poručila.

Comments


bottom of page