top of page

MARIJANA BATINIĆ IMA PREDIVNU NOVU KUHINJU

Puna kuća majstora

- Konačno mi je stigla radna ploča i jako sam zadovoljna finalnim rezultatom. Postavljanje je poprilično zahtjevno - pravi pothvat. Majstora je u jednom trenutku u stanu bilo kao da kuću gradimo. Polica je jako teška, a ja sam inzistirala na njoj, da iskoristim cijeli prostor ispod kosine. Mnogi su me pokušavali odgovoriti od police, jer je jako komplicirano izraditi je i postaviti, ali nema kod mene da se nešto ne može. Prvo je bravar trebao napraviti nosač od čelika, pa je stolar radio drvenu konstrukciju i tek onda se na izrađenu policu stavlja laminam koji se reže i obrađuje u Rijeci. Operacija uspješno obavljena - pacijent preživio (čitaj ploča se nije razbila). Hvala ekipi iz Tavela i Elgradu na svemu. Rezultat je i bolji nego sam zamišljala, a na polici mogu zaspati, toliko je čvrsta. A šećer na kraju je ovaj prekrasni zlatni sudoper i izvlačna slavina sa svim ovim fensi dodacima. Presretna sam. Sviđa li se i vama? - podijelila je s nama iskustvo renovacije svoje kuhinje Marijana Batinić

- Divna ti je kancelarija - poručila joj je kolegica Nataša Janjić. - Jako lijepo! Savršeno. Samo tozla i mermer laganini!! Jako lijepo bit će lijepo i održavati. Ne postoji ništa lakše za održavati od laminama! Vjerujte! Najsavršenija kuhinja koju sam vidjela. Ovakva izvedba police je i meni trebala, ali ja se nisam ovog sjetila. Pohvale za boju kuhinje i kombinaciju - dodali su Ana Gruica, Marko Tolja i Mirjana Mikulec.


- A da li se otvaraju vrata ispod sudopera? - pitala je jedna pratiteljica, a Marijana joj je potvrdila da se otvaraju.

Marijana se sa obitelji odlučila na veliki korak u promjeni životne okoline, pa je tako centar Zagreba zamijenila za okruženje u prirodi - Konačno je došao i taj dan - prve kutije ušle su u naš novi stan - poručila je još u listopadu i dodala - Gradsku vrevu Donjeg grada (najviše zbog djece i psa) zamijenili smo mirnijim okruženjem. Obožavam centar grada i nije baš bilo jednostavno odlučiti se na novi korak u životu…Splet životnih okolnosti potaknuo nas je na razmišljanje o velikoj životnoj promjeni. Još da je teleportirati sve stvari i mojoj sreći ne bi bilo kraja... našalila se u novome stanu.

bottom of page