top of page

MAJA ŠUPUT UMIRE, A MARTINA TOMČIĆ SE MOLI

Davor Bilman objavio što se dogodilo u pauzi Supertalenta

- Pauza u Supertalentu. Znate li što se događa na ovoj slici? - pitao je Davor Bilman svoje pratitelje, a na stotine njih imalo je odmah odgovor - Maja se odmara, Martina ne može doći k sebi od groznog nastupa, a Davor se odmara i ističe bijele tenisice. Bijele tenisice... To sam prvo vidjela, Martinu nisam niti prepoznala... Da je meni tako na poslu... Ovo je za Martinu. Izgleda arogantna, ali se čovjek vara. Jako ja draga i intektulac i osjećajna. Sve mi je draža i draža. Nemam pojma, ali vas obožavam gledati. Dobitna kombinacija Supertalenta! Koliko vidim Martina se moli bogu jer ne zna šta je dalje čeka. Martina se moli da preživi jer je prije bio neki očajan nastup. Martina (psihijatar) sluša Maju (pacijent).

No, cijelu scenu pojasnila je Maja Šuput - Pa ja standardno umirem od ne spavanja a Martina Tomčić se moli da preživim jer nemate emisiju bez mene. Ti standardno sjediš iza i pitaš kad će netko doć sa hranom a Janko Popović Volarić spava u susjednoj sobi.


Vesela četvorka dobro se zabavljala u emisiji Supertalent na Novoj TV, a Maja se nakon nedavnog medenog mjeseca koji je s mužem provela na Maldivima, vraća brojnim obvezama. Tako je najavila da će se njeni proizvodi - mikrofoni, slušalice i dječji albumi, od sljedećeg tjedna moći kupiti u svim većim Muller trgovinama, počevši od Lumini centra u Varaždinu, gdje će Maja održati prvo potpisivanje kupljenjih proizvoda.

domaće zvijezde, celebrity hrvatska, poznate osobe, showbiz vijesti, promocija, poznate hrvatice

bottom of page