top of page

MAJA ŠUPUT: SORRY ŠTO SAM TI UKRALA MUŽA

Idemo sve ispočetka

Poduzetna Maja Šuput brzo se nakon rođenja malenog Blooma vratila pjevanju, a budući da svadbe radi samo vikendom ostaje joj puno vremena za druženje sa najmilijima. Nedavno su tako njih troje uživali u vožnji brodom, pogledu na more i šetnjama Porečom, a Nenad je već tisućuti put pokazao kako je dobar tata. Sa svog sina ne odvaja pogled i nuna ga neprestano, dok Maja ponosno snima


- Naše prvo ljeto zajedno - poručila je vesela Maja i pokazala istesanu liniju

Dobru liniju Maja može zahvaliti i aktivnom plesanju na bini, zbog čega je postala daleko poznata. - Radi najbolji štimung i fešte, ja bih je uvijek unajmila za svoju svadbu! - poručila je oduševljena pratiteljica, dok je Maja dodala - Vratila sam se poslu. Idemo sve ispočetka...zabavit drage ljude...pjesma, ples i urnebes.


A kada ne pjeva, Maja itekako pokreće brojne druge projekte. Nedavno je tako 'lansirala' svoju prvu bojanku i slikovnicu za djevojčice, a često odradi i promotivne nastupe


U društvu friško umirovljenog nogometaša Vedrana Ćorluke, nedavno je najavila projekt virtualni stadion uoči Eura 2021. te je tom prilikom poručila - Sorry Franka što sam ti na kratko ukrala muža al nema puno ljudi koje bih žicala fotku jer viceprvaci svijeta zaslužuju svaki naklon. A ako biste i vi željeli osvojiti potpisani dres od repke i Playstation 5, posjetite virtualni stadion i sudjelujte u stvaranju najduže navijačke pjesme u povijesti.


Vedran je trenutno u ulozi pomoćnika izbornika Dalića, a brojni navijači itekako cijene njegov trud, posebice jer je Hrvatska prošla u osminu finala.

bottom of page