top of page

MAJA ŠUPUT SJELA U PIJESAK NA MALDIVIMA

Pjevačica Maja Šuput jedva je dočekala godišnji odmor na luksuznim Maldivima

Maja Šuput pred minutu je stigla u luksuzno odmorište Park Hyatt na otočju Maldivi, inače poznatom po nebeski plavom moru, pješčanim plažama i 5 zvijezdica smještaju. Na poznatom pristaništu bogatih, može se igrati s dupinima i kornjačama, voziti se kajakom, razgledavati otočne grebene, jedriti, uživati u vrhunski opremljenom wellnessu, roniti pa čak i jesti s povezom na očima.


Tamo će napuniti baterije u društvu supruga Nenada Tatarinova, koji je nedavno počeo voditi njenu tvrtku Majushka, specijaliziranu za prodaju kapa, majici, USB stickova, mikrofona, sladoleda i još mnogo proizvoda pod brendom Maja. Provjerom u javno objavljene rezultate poslovanja ta je tvrtka prošle godine poslovala u minusu od 12.000 kuna, no zapravo je tek pokrenuta. Pravi uspjeh Maja ostvaruje u svojoj drugoj tvrtci ŠUPUT, koju je osnovala 2001. godine i u kojoj je u prošloj godini ostvarila čak 2,2 milijuna kuna prometa sa čistom dobiti od 665.000 kn.

- Nakon 10 sati leta, našla sam vježbe za razgibavanje. Muž kaze da sam preozbiljno shvatila upute - napisala je Maja i podijelila fotografiju iz aviona, a brojni su joj obožavatelji odmah postavili tisuću pitanja


- Jel moguće da si pristala sjest u ovaj, vidim po sjedalima, EK B77W business krš nakon što si isprobala QR suite?!? Uživaj, zaslužila si! Dobro ti stoji Business class od Emirata. Tenisice su mrak. Di su majuska slusalice? Ma muž je tebe preozbiljno uhvatio - napisali su.

Dok Maja odmara, bit će zanimljivo pratiti koliko će njeni pratitelji podržati kupnju Majushka proizvoda, za koje su i Maja i Nenad već uložili prilično vremena i truda. Nesumnjivo da je već sada pjevačica među najuspješnijim izvođačima u Hrvatskoj i regiji, a uskoro bi mogla dospjeti i na sam vrh glazbenika koji uspješno prodaju vlastite brendirane proizvode.


- 0% stresa / 100% ljubavi... Happiness - piše uspješna Maja ispod novih fotografija koje objavljuje. Put na Maldive zapravo je njen medeni mjesec, budući da nakon vjenčanja nije stigla otputovati i prepustiti se ljubavi.


poznati hrvati, spektakli, domaće zvijezde, celebrity hrvatska, show vijesti, tračevi forum

댓글


bottom of page