top of page

MAJA ŠUPUT POKAZALA SVOJU SPAVAĆU SOBU

Pjevačica Maja Šuput poručila da će dan napokon provesti u vlastitom krevetu

- Napokon slatki moj dom. Nakon 250 dana spavajući po hotelima došao na red i moj krevetić... odjavljujem se, provest ću dan u krevetu - napisala je pjevačica Maja Šuput i objavila fotografiju svoje spavaće sobe.


Stilski uređena soba sa modernim stolićima, posebno dizajniranom noćnom lampom i krevetninom Ralph Lauren, zagolicala je maštu mnogih Majinih obožavatelja.

Maja je jedva dočekala odmor, a prošla je godina za nju bila ostvarenje snova - Imala sam luđačku djevojačku, bajkovito vjenčanje, proslavila 40 kako dolikuje, odradila sve vikende pjevajući na pozornicama, snimila uspječno sve emisije Supertalenta, izdala dječji album i do visina razvila MAJUSHKU. Uz sve to kaže mi muž da sam i najbolja supruga (nije baš da me ima s kim usporedit), mama je i dalje super ponosna, a prijatelji su uvijek tu za sve dobre i loše dane...Hvala svima koji su bili uz mene, velika ste mi podrška i vjetar u leđa, bila je iskrena pjevačica.

- Uživaj, zaslužila si. Napokon u svom krevetu kraljice - poručili su joj vjerni fanovi i poželjeli lijepe snove. poznati hrvati, spektakli, domaće zvijezde, gossip vijesti, story magazin, show vijesti, tračevi forum, tabloidi, poznate osobe, poznati, slavni

Kommentare


bottom of page