top of page

MAJA ŠUPUT POKAZALA SINA

Ovako su reagirali brojni poznati

Popularna pjevačica Maja Šuput rodila je svoje prvo dijete u 41.godini u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, a danas je pokazala i kako njezin sin izgleda - Ovaj mali stisak njegove ruke od prve sekunde je najčarobniji trenutak koji ću pamtiti i čuvati do zauvijek. Moja najveća ljubav, moj život, moje sve - napisala je presretna novopečena majka

Maleni dječak, kojem još ne znamo ime, ima jako puno kosice i Maju čvrsto drži za ruku. Maju je carskim rezom porodila dr.Velena Radošević, inače jedna od najpopularnijih ginekologinja među poznatima.


- Ma šta je to? Ljubav do neba!!! Čestitam od srca mamici i tati. Najljepši ostatak života počinje. Čestitam. Čestitke od srca. Čupko mali. Čestitke mama. Čestitke sretnim roditeljima. Čestitam, malom slatkišu sve najbolje želje i dobro nam došao. Čestitkeeeeeee! Predivno. Od srca vam čestitam. I svakim danom ta je ljubav sve veća i veća, a kako će tek on mamu svoju obožavati...Čestitam mamice. Čestitam! Nek vam je sa srećom! Aleluja. Čestitam Majo! Nek je zdrav i sretan! Čestitke od srca, neka ga prati i čuva majčina ljubav kroz život. A vidi kose kako strši. Čestitam mami od srca. Divan je to osjećaj mene i sad prolaze trnci kad se toga sjetim. Čestitam vam od srca, nek je živ i zdrav mali bebać - čestitali su Maji Nataša Janjić, Lana Jurčević, Nina Badrić, Ella Dvornik, Marijana Batinić, Sandra Perković, Pamela Ramljak, Sonja Kovač, Bojana Gregorić, Franka Batelić, Sementa Rajhard, Korana Gvozdić, Martina Tomčić, Mirna Maras, Mirjana Mikulec, Ivana Vida, Iva Radić, Iva Todorić, Matea Ibanez, Iva Šarić, Ana Rucne, Ivana Marić, Iva Majoli i Snježana Mehun.


Čim stigne kući, što će biti u roku tjedan dana, budući da oporavak od carskog reza traje malo duže, Majinog sina dočekat će full opremljena dječja sobica sa puno igračaka. - Kad pomislim da moram slagat ormare nije mi dobro ALI ovaj sam slagala s najvećim guštom na svijetu - otkrila je Maja u trudnoći, a sada ne može biti sretnija što će njezino dugo očekivani sin biti dijelom obitelji.


A koliko su Hrvati iščekivali vijest o rođenju Majinog djeteta, duhovito je iskomentirao i TV voditelj Zoran Šprajc, koji je ovako završio RTL direkt - I za kraj, najvažnija vijest dana, Maja Šuput je konačno rodila. Sve je prošlo u najboljem redu, rodio se krasan dječačić, pa Maji čestitamo a nacija sada može odahnuti i ići na spavanje.

maja šuput dijete
foto Instagram stories

bottom of page