top of page

MAJA ŠUPUT: OVO JE MOJ TRBUH SADA

Muž je gura u kolicima

Ponosna trudnica Maja Šuput (41) jako se veseli rođenju svog prvog djeteta, a fanove redovito obavještava o svim novostima vezanim za trudnoću - Cijeli život prije treninga bacim pogled na trbuh, jesam li izgubila koji gram, vide li se posljedice sinoćnje večere ili nazire li se trbušnjak a sada gledam kako rastemo i preee veselim se svakom centimetru života u sebi. 18 tjedana iliti 4,5 mjeseci - izjavila je i pokazala fotografiju rastućeg trbuha te dodala - Jučer je prvi put beba boxala u trbuhu i bilo je prezabavno to osjetit.

- Samo se ti nama fotkaj i dijeli svoju sreću i svoju radost sa nama. Kad bi ljudi to češće radili, umjesto da prosipaju svoju žuć i svoj krkanizam, idiotizam i malograđanštinu po društvenim mrežama, svijet bi bio puno ljepše mjesto za život - poručio je pjevačici kolega Mario Roth, a drugi poznati su dodali - Počelo je počeloooo...Aaaa 18! Kreću golicanja...Prekrasna si!!! Alaj ti se trese, ovo malo mese. Samo da je beba dobro, da lijepo napreduje i naravno da je sve okej sa mamom. Neopisiv osjećaj, kada znaš da u tvom tijelu raste jos jedan život, da kuca život tvog života.

A kada ide u nabavu, Maja od sada obvezno gleda i odjele za djecu - Uvijek sam se pitala koliko se zabavno djeci voziti ovako po dućanima??? Uglavnom od kad imam baby mode on ovakve stvari su prezabavne i meni i kupcima sa strane. Sad me još muž odgura do blagajni - poručila je sjedeći u kolicima.

bottom of page