1/1

MAJA ŠUPUT OTKRILA ŠTO ZNAČI IME NJENOG SINA

Reakcije brojnih fanova i poznatih

- Toliko smo zaljubljeni u njega da je sve ostalo potpuno nebitno. Jutarnje maženje u tijeku...- napisala je pjevačica Maja Šuput (41) nakon što je poslije poroda u Petrovoj bolnici stigla kući. Suprug Nenad Tatarinov dao je sve od sebe kako bi supruzi i sinu priredio spektakularan doček zbog čega ih je dočekao stol pun cvijeća i darova.


Ono što su mnogi pitali - kako će im se sin zvati - danas je napokon otkriveno. - Bok ekipa, konačno da se i ja javim... Nakon sto ste mjesecima, htjeli to ili ne, čitali o meni apsolutno sve (ponekad i svasta) red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se BLOOM TATARINOV i htio bih se zahvaliti SVIMA na čestitkama, lijepim željama, poklonima, pozitivnoj vibri, prekrasnim riječima i dobrodošlici - započela je Maja svoju objavu i dodala...


- Mama i tata su mi presretni, stalno nešto guguću i pjevaju, pričaju nekim dječjim tonom i sa osmjehom u glasu. Bit će da su baš jaaaako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega što me čeka a sudeći po vašoj pozitivi bit će puno tuluma i veselja u budućnosti. Još jednom hvala za ljubav, voli vas Bloom.