top of page

MAJA ŠUPUT OTKRILA ŠTO ZNAČI IME NJENOG SINA

Reakcije brojnih fanova i poznatih

- Toliko smo zaljubljeni u njega da je sve ostalo potpuno nebitno. Jutarnje maženje u tijeku...- napisala je pjevačica Maja Šuput (41) nakon što je poslije poroda u Petrovoj bolnici stigla kući. Suprug Nenad Tatarinov dao je sve od sebe kako bi supruzi i sinu priredio spektakularan doček zbog čega ih je dočekao stol pun cvijeća i darova.


Ono što su mnogi pitali - kako će im se sin zvati - danas je napokon otkriveno. - Bok ekipa, konačno da se i ja javim... Nakon sto ste mjesecima, htjeli to ili ne, čitali o meni apsolutno sve (ponekad i svasta) red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se BLOOM TATARINOV i htio bih se zahvaliti SVIMA na čestitkama, lijepim željama, poklonima, pozitivnoj vibri, prekrasnim riječima i dobrodošlici - započela je Maja svoju objavu i dodala...


- Mama i tata su mi presretni, stalno nešto guguću i pjevaju, pričaju nekim dječjim tonom i sa osmjehom u glasu. Bit će da su baš jaaaako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega što me čeka a sudeći po vašoj pozitivi bit će puno tuluma i veselja u budućnosti. Još jednom hvala za ljubav, voli vas Bloom.

foto Instagram

Kako bi pojasnila značenje riječi BLOOM, Maja je objavila dodatak u kojem je istaknula kako sinovo ime znači sve ovo: Zlatno Srce, Zmajev plamen, cvijeće te čelik.


Komentari poznatih ne prestaju se nizati - Prekrasni dječače dobro došao. A je sladak. Ajme štipat. Predivan je. Jaaaaaako sam sladak. Aaaww. Srce malo slatko. Dobrodošao maleni. Preslatki! Ljuuuubav predivna. Koliko lijepa bebaaaaa. Predivan bebač, sliči jako na tatu, čini mi se. Kakooo je predivaaan. Neka vam je zdrav i sretan i okružen dobrim ljudima! A takvom frajeru se nitko rugat neće, on će znat nosit originalno ime ... presladak je - poručili su Bojana Gregorić, Nina Badrić, Nataša Janjić, Ella Dvornik, Martina Tomčić, Dalibor Petko, Ana Rucner, Jelena Rozga i brojni drugi.


Brojni fanovi dodali su i što misle da Blooom zapravo znači - Sa prijevoda iz engleskog znači cvjetati, inače je žensko ime koje dolazi od anglo-saksonske riječi „blom“ što znači radnik sa željezom, često je u židovskim obiteljima. Mene to ime podsjeća na onu vilu iz Winxica. Skraćenica kad drvo počinje da cvijeta. Nice name, nek' je živ, zdrav i sretan dječak. Ajme predivan dječak i ime je posebno i predivno.


Malenom Bloomu želimo puno sreće i zdravlja te se veselimo novim intervjuima i fotografijama ponosnih roditelja. Prvu fotogaleriju Blooma pogledajte na >>> Bloom Tatarinov

bottom of page