top of page

MAJA Ĺ UPUT NAPRAVILA KAOS U GARDEROBI

Maja slaže ormar, sunča se na travi, radi u skladištu i nosi bikini po kući

Maji Šuput definitivno nije dosadno biti kod kuće i čekati da prođe korona kriza. Uživa u društvu muža Nenada Tatarinova, ali i najboljeg prijatelja, modnog stilista Marka Grubnića, s kojim je nedavno napravila kaos u svojoj garderobi. - Online fiting u tijeku - poručila je svima i pokazala kako joj stoje uske pink hlače od lateksa.


- Ne stoji ti plava kosa. Izgledate kao barbika a prirodnije bi bilo da je bez perike izgledalo bi savršeno. Pre dobro ti stoji latex. Super! E ovu zlatnu bi jaaaaaa, samo kad bi stala u nju. Već neko vrijeme te pratim, i sjajna si mi, inspirativna. Hlače su extra. Always rocking something cool. Vidi barbie hlačeee - poručili su joj pratitelji.

U pauzi od preslagivanja ormara, Maja je kao dobra Ĺžena pomogla obrijati muĹžu bradu, te je istakla kako joj je dao povjerenje.

Kao prava poslovna žena, Maja se pohvalila i kako Majushka pošiljke šalje redovito i prema svim epidemiološkim uputama. U skladištu je pozirala u dugačkom kaputu, čizmicama, tamnim hlačama i sa crnom maskom preko lica.

Ipak, da tu i tamo i odmori i izađe na sunce, pokazala je fotkom na travi gdje je pokazala kako izgleda skupljanje D vitamina. Na glavu je stavila 'Maja do jaja' kapu, uz istoimenu majicu, bijele tenisice i roze čarape koje je povukla visoko do listova.


- Fifi i cvjetno društvo. Ti nisi svjesna koliko si lijepa i koliko ja tebe volim. Mali vražić i anđeo u jednom. I just love you...You are the best - komentirali su fanovi ovaj Majin outfit.

A da nam kao šećer na kraju dočara koliko joj nikada nije dosadno, Maja je obukla crni bikini, na glavu stavila ogroman šešir i smjestila se u glamuroznu pozu na fotelji. Pa neka netko kaže da Maja nije do jaja.

maja ĹĄuput najnovije vijesti, maja ĹĄuput novosti,maja ĹĄuput vijesti, gossip vijesti, vijesti o poznatima

bottom of page