1/1

MAJA ŠUPUT I NENAD UŽIVAJU U AVIONU

Fanovi se zagledali u Nenadove tenisice

Poduzetna Maja Šuput odradila je posljednjih mjeseci brojne suradnje, nastupe i svatove, a sada je zasluženo sa suprugom Nenadom i sinom Bloomom otputovala u Tursku. - Nema ništa ljepše nego kad nas troje pobjegnemo malo iz grada. U to ime živjeli - poručila je iz aviona i pokazala nam kako uživa

Dok je Bloom odmarao u košari ispred roditelja, Maja i Nenad su ručali i nazdravili. Zaljubljeni kao i prvog dana svoje veze, uživali su u slobodnim danima.


Brojni Majini fanovi primijetili su Nenadove tenisice i proglasili ih 'prljavima' - Malo su mužu tene prljave! Majo, očito ti se malo omaklo...Eto mužu po nove tene - napisalo je dvoje pratitelja, a jedna ih je gospođa odmah ispravila - To su takve tenisice. Informirajte se prije nego lupite. To su goden goose tenisice i takve su namjerno "prljave" i takav je print.

Maju brojna publika ima trenutno prilike gledati u showu Supertalent, gdje sjedi uz Martinu Tomčić, inače dobru susjedu, plesača Davora Bilmana i glumca Janka Popovića Volarića, i sudi brojnim natjecateljima. A kada ne sudi i ne pjeva, pjevačica vrlo marljivo dogovara nove suradnje. Tako je sa proizvođačem slatkiša Kandit napravila posebne slastice

- Sa najvećim ponosom predstavljam novi mega projekt MAJUSHKE u suradnji sa preslatkim Kanditom. Naime, od ove jeseni na naše veliko zadovoljstvo možete uživati u čak 5 novih čokoladnih poslastica koje potpisuje MAJUSHKA. KANDIT je nadmašio sva naša očekivanja glede okusa pa vam ne moram ni reći da jednostavno morate probati sve. Javljajte dojmove i uživajte bez grižnje savjesti jer jednom se živi - poručila je Maja.