top of page

MAJA SJELA PORED KREVETA I POSLALA PORUKU SINU

Mame opazile važan detalj i upozorile pjevačicu

41-godišnja pjevačica Maja Šuput broji još samo mjesec dana do poroda, a koliko se veseli dolasku sina pokazala je nedavnom fotografijom i prilično emotivnom objavom - Spremni za tebe ljubavi.

Maja je sjela na pod dječje sobe, zagrlila bijelog medu i pokazala kakav će krevetić imati njen sin. Položaj madraca u krevetiću i samu visinu kreveta odmah su komentirale brojne mame - Pre nisko je taj madrac, trebali bi ga podić malo. Ako ćete na carski nećete se moć sagnut po dijete, ne zezam. Podignite malo visinu kindača, bebač će biti mali a leđa će reći hvala....ako želite biti toliko precizni, visinu podnice valjda. Dobro rečeno, prenisko je.


Pjevačica se nije osvrtala na komentare, ali je zato pokazala novu frizuru, moderne pletenice u boji

A kako je oduvijek vježbala zbog učestalih nastupa na koncertima i svatovima, Maja je nastavila vježbati i u trudnoći, o čemu je progovorila nedavno - Iako sam trenirala 3-4 puta tjedno on line sa ekipom u Zagrebu, ništa ne može zamijeniti live treninge u gymu. Back to normal.

- Zgodnija od trenerice. Wow najljepša trudnica ikad. Ajmo mamaaa. Go suseda! Mršavija Maja u 9.mj nego trenerica. Bravo Majo. Trening to ti je dobro za bebu malo vježbanja, bravo Majo samo odmaraj i sve će biti ok možeš ti to - poručili su joj fanovi.

Dolasku prinove jako se veseli suprug Nenad, za kojeg Maja često ističe kako je vrsan u kuhanju. Čini se da će tatine sposobnosti itekako dobro doći, kada sin stigne kući.

bottom of page