top of page

MAJA CVJETKOVIĆ DJEVERUŠA U ROZOM

Bivša manekenka Maja Cvjetković na vjenčanju promijenila dvije haljine

Danas mama dvogodišnje Vite, Maja Cvjetković Kević udana je gospođa koja vrijeme rado provodi s prijateljicama i van manekenskog života.


Nedavno je tako bila djeveruša prijateljici Magy, fashion i travel blogerici sa adresom u Londonu. Vjenčanje je održano u Vili Sheherezade, jednoj od najneobičnijih građevina u Dubrovniku, piše dubrovnikdigest.com

Vilu Šeherezadu nazivaju Taj Mahalom Mediterana, jer je to jedina zgrada koja je građena u istočnjačkom stilu. Zgrada je dovršena 1929., po narudžbi bogatog ruskog Židova Vilima Zimdina koji ju je navodno izgradio za ljubavnicu Maurku zvanu Šeherezada.


Danas je poznata kao vila za bogataše u vlasništu obitelji Lukšić, a u njoj je boravila i slavna glumica Elisabeth Taylor. Boravak dođe i do nekoliko tisuća eura po danu, a sve je opremljeno vrhunskim dizajnerskim namještajem, jacuzzijima, luksuzom, pa čak i batlerom.


- Prekrasne ste sve. Lipotice sve.... Ako ima još neka za udaju, neka mi se javi... - napisao je jedan pratitelj, a uz Maju je na vjenčanju djeveruša bila i Iva Jerković, koja će uskoro postati majka također djevojčice.


domaće zvijezde, celebrity hrvatska, tračevi o poznatima, najnovije showbiz vijesti, story magazin

bottom of page