top of page

LUKSUZNO VJENČANJE U ZAGREBU CJENOVNO SVE PRIHVATLJIVIJE

Proslavite najvažniji dan u životu usred golf terena

foto Krešo Jović

Luksuzna vjenčanja dugo su vremena bila rezervirana za „duboke džepove“, no čini se kako to više neće biti tako. Vjenčanje mnogi smatraju najvažnijim danom u životu, no često si zbog ograničenih budžeta mladenci nisu u mogućnosti organizirati dan iz snova, filmsko vjenčanje o kojem su do sada samo pojedinci mogli razmišljati. Naime, neke statistike govore kako je svako deseto vjenčanje u Hrvatskoj luksuzno, no izgleda da će se taj postotak uskoro popraviti.

Saša Majetić, direktor tvrtke Zeleni svijet, mladencima otvara mogućnost vjenčanja o kakvom sanjaju. Na golf terenima nedaleko zagrebačke Arene, otvara Clubhouse golf, s idejom kako bi moderna vjenčanja s prelijepim interijerom i pogledom na dva jezera, od sada bila dostupna po daleko nižim cijenama.

foto Dalia Ćurčija Perez

- Kada je riječ o luksuznim vjenčanjima obično se radi o lokacijama koje imaju tvrđavu, jezero ili je u blizini mora te nekog spomenika kulture. Tu je potrebna jaka logistika, no sve u svemu dojam prostora je jako važan, kao i gastronomski događaj, vrhunsko osoblje, dizajn cvijeća ali i odlična rasvjeta. Za takva vjenčanja nema mjesta za greške - govori Saša Majetić čiji će prekrasan interijer već početkom naredne godine nuditi čak 170 sjedećih mjesta po cijeni od 70 ili 80 eura po stolici, a bit će moguće i organizirati vjenčanja s matičarom.

foto Clubhouse Golf

Sve mora izgledati na najvišoj razini, kombinira se tradicionalna i moderna kuhinja, a namirnice su uglavnom domaće. Da bi hrana bila savršena, ona se mora pripremati na samoj lokaciji jer u suprotnom gubi na kvaliteti. Ukoliko je riječ o strancima svakako se pazi na jela koja su karakteristična za njihov kraj.


Clubhouse golf već sada slovi za prostor koji će Zagreb učiniti destinacijom za luksuzna vjenčanja, a priroda koja ga okružuje, nudi nevjerojatan dojam. Ako još uzmemo u obzir da je riječ o lokaciji koja je tek desetak minuta autom od centra Zagreba, onda je jasno da luksuzna vjenčanja počinju biti nadohvat ruke


Kommentare


bottom of page