top of page

LUKSUZNI NAKIT PREMA OSOBNOSTI - KOJI STIL BISTE VI IZABRALI

Alaghband nakit iz Dubaija - glamour koji svaka žena zaslužuje

Osnovan 2009. godine, brand finog nakita Alaghband postao je esencija veličanstvenosti i savršenstva. Posvećen luksuzu, umješnosti i iskustvu kupaca, Alaghband je uspješno uspio osvojiti srca izuzetno posvećene baze kupaca koji hvale i cijene dragocjeno kamenje i izuzetan fini nakit.

Ono što kupci i svi ljubitelji luksuznog nakita, posebice zamjećuju kod ovog nakita su ružičasti dijamanti, poznati kao najprenosiviji oblik bogatstva. Pink dijamanti vrijede između 10 i 100 puta više od ekvivalentnih bijelih dijamanata, izuzetno su rijetki i predstavljaju samo 0,03% godišnjih dijamanata iskopanih u svijetu. Procjenjuje se da bi cjelogodišnji prinos ružičastih dijamanata vrhunske kvalitete mogao stati u jedan dlan.


Od boje šećerne vate do bogatih nijansi džema od višanja, što je boja intenzivnija, dijamant postaje vrijedniji. Ružičasti dijamanti nalaze se diljem svijeta, međutim, dijamanti iz rudnika Argyle koji se nalazi u zapadnoj Australiji hvaljeni su zbog svoje izvrsne intenzivne ružičaste boje.

Stvaranje bliske i lojalne veze s kupcima također je omogućilo Alaghbandu u prenošenju suštinskog uvjerenja o tome kako bi se svaki ekskluzivni komad nakita trebao nositi kako bi se prigrlio unutarnji sklad i jedinstvenost na tijelu.


Ova veza je kupcima omogućila da identificiraju osobne vizije i želje, izražene u finom nakitu. Takav etos i želja za luksuzom izborili su brendu ekskluzivan krug kupaca diljem svijeta, što je u biti san svakog vodećeg proizvođača jedinstvenog proizvoda >> alaghbandjewelry.com




bottom of page