1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

LUKA IZ BRAKA NA PRVU U PROBLEMIMA OKO UREĐENJA

I vama se može dogoditi ovo što se meni dogodilo, poručio je Luka

- Mene je otac uvijek u životu učio da "jednostavne" poslove vezane za kuću radim sam, da uvijek pokušam i da nikada ne odustajem. Zato za većinu poslova vezano uz kuću ne trebam pomoć. Prije svega ostaloga želim reći da ja danas nisam bio sam. Kada te faktore uzmete u obzir dogodi vam se ovo što se meni tj. nama dogodilo. U jednom danu ofarbamo cijelu sobu i isti dan skidamo boju. Pitate se zašto? Kada ste zaljubljeni, a žena tako lijepa, deklaracije s proizvoda treba čitati više puta - izjavio je Luka Budak, bivši kandidat RTL showa Brak na prvu.

Zbog čega je točno nanio odabranu boju, a zatim je u istom danu morao skidati, Luka nije otkrio, a zato je jedan njegov pratitelj ovako pretpostavio što se dogodilo - Ustvari, kad si sam biraš boju koja ti se svidi, kad nisi sam, oni pokraj tebe imaju svoj ukus i ton boje i boju, koju vole, često se traži kompromis pa i po cijenu skidanja nove boje, da se udovolji jednoj od strana zaljubljenih soboslikara...


Podsjetimo, nakon što je sa Nadijom, ženom iz showa, odlučio ostati samo prijatelj, Luka se zaljubio u eksperticu Ingrid Divković, s kojom je danas u vezi te čini se planira useljenje.