top of page

LUKA BUDAK PROGOVORIO O NEOČEKIVANOJ LJUBAVI

Nadia se ponovno vratila na društvene mreže i otkrila što bi mogla napraviti

- Sve te vodilo k meni, iz daljine, iz mraka... Sve te vodilo k meni, već od prvih koraka...mada ništa nisi rekla, ja sam znao, ja sam znao, iz tih kretnji i porijekla: Sve je isto, sve je kao. Sve te vodilo k meni, sve što rode samoće, mala primorska mjesta, isti pisci i ploče...kad te baci kao lađu noćni val do moga praga, nije bilo teško znati da mi moraš biti draga, da mi moraš biti draga...Sve te vodilo k meni, tvoje oči i usta, Tvoje ljubavi mrtve, moja loša iskustva... Mi smo bili na početku istim vinom opijeni, I kad si išla krivim putem - sve te vodilo k meni, sve te vodilo k meni...Arsen Dedić - objavio je 29-godišnji Luka Budak, bivši kandidat RTL showa Brak na prvu i dao do znanja što misli o svojoj novoj ljubavi.


Luka se nakon neuspjelog braka sa Nadijom, našao u situaciji da o svemu porazgovara sa 35-godišnjom Ingrid Divković, spisateljicom i članicom stručnog tima eksperata u showu, pri čemu je shvatio da je Ingrid žena njegovih snova.

- Luki me privukla nevjerojatna ljudska toplina, inteligencija i nesvakidašnja životna energija. On je zaista jedan od onih ljudi na koje, kada ih upoznate, ne možete ostati ravnodušni - izjavila je Ingrid o Luki za RTL vijesti, dok je Luka pokazao što osjeća prema Ingrid - Nakon kave u Zagrebu nisam mogao vjerovati u postojanje jedne takve osobe. Količina topline i dobrote koja iz nje zrači jednostavno mi je zaokupila misli do dana današnjeg.


U međuvremenu se na društvene mreže vratila i Nadia, koja je znakovito poručila - Odgovorna sam za ono što sam rekla, ali ne i za to čiju sujetu je moja riječ ošamarila. Daaa...Vratila sam se...i da dobro sam...Uživam uz svoj mali dio svemira. Voli vas vaša Nadia.

Nadia je podijelila i fotografiju sa Valentinom, čiji eksperimentalni brak također nije uspio prerasti u ljubav - Postoji vrijeme za tišinu. Vrijeme za otpuštanje i dopuštanje ljudima da oblikuju svoje sudbine. I vrijeme za skupljanje komadića kada sve završi - rekla je svojoj novoj prijateljici.


- Hoćeš li se prijaviti u sljedeću sezonu? - pitala je Nadiju jedna pratiteljica, a Nadia je spremno odgovorila - Nikad ne reci nikad. luka budak i ingrid divkovic, gossip vijesti, tračevi o poznatima, brak na prvu luka budak, vijesti o poznatima, brak na prvu luka i nadia

Commentaires


bottom of page