top of page

LOVAC NA NEKRETNINE ZALJUBLJEN DO UŠIJU

Nije mu bilo lako nakon razvoda

Popularni su-voditelj TV emisije Lovci na nekretnine, Jonathan Scott, napokon je zaljubljen do ušiju. Iako mu je u poslu nakon niza pokušaja, krenulo toliko dobro da je sa bratom blizancem Drewom osvojio svjetsko tržište dizajna, uređenja i prodaje nekretnina, u ljubavi to nije bilo tako. Jonathan je u svojim 20-ima bio u dvogodišnjem braku i to sa Instagram zvijezdom i TV koordinatoricom Kelsy Ully.


Čini se kako je nekoliko stvari moglo doprinijeti njihovom razdvajanju, piše distractify.com, a u intervjuu za magazin People, Jonathan je otkrio da je to bilo zato što je Kelsy bila odlučna vezati se na datum 07.07.2007., pet godina nakon što su se upoznali. Jonathan je još uvijek imao 20-ak godina i tvrdi da niti jedan od njih nije bio spreman za brak. Dvije godine kasnije došlo je do razvoda, i svako je krenuo svojim putem.

Danas ovaj Lovac na nekretnine živi posve drugu priču. Sa glumicom Zooey Deschanel u sretnoj je vezi i ne srami se pokazati koliko je u nju zaljubljen - Puno se toga može voljeti na ovoj dami ovdje. Da bih sve to ispisao, trebalo bi mi puno više papira - objavio je Jonathan i razveselio brojne fanove - Vas dva ste najslađi! Baš sam sretan što se se našli vas dvoje. Vaša bi djeca mogla biti prelijepa. Savršeni ste match.

Lijepa Zooey dijeli jednaku ljubav prema Jonathanu, ali zasad ne razmišlja o braku. Ovako kako je, oboje je savršeno dobro. Drugi brat blizanac, koji se u emisiji bavi prodajom nekretnina, u sretnom je braku.

bottom of page