top of page

LOGISTA ZASLUŽENO DOBILA NAGRADU ZA NAJBOLJEG POSLODAVCA

Neovisno istraživanje proveo je vodeći hrvatski portal za oglašavanje radnih mjesta MojPosao

Neovisnim istraživanjem koje je upravo proveo vodeći hrvatski portal za oglašavanje radnih mjesta MojPosao, riječka tvrtka Logista dobila je nagradu Najboljeg poslodavca u djelatnosti trgovine.


Tvrtka u potpunosti živi svoje vrijednosti, a nagrada je ponovna potvrda vrijednog rada, zajedništva i transparentnog načina upravljanja radnim procesima. Ova nagrada postaje još i snažnija i uspjeh je veći, jer puno je teže obraniti titulu i biti u samom vrhu najboljih poslodavaca već 6 godina zaredom.


Kroz upitnik se ocjenjuje 9 kategorija te nakon što ga zaposlenici ispunjavaju anonimno, zbrojem unesenih podataka rangiraju se najbolje ocijenjeni poslodavci. Sama nagrada Najbolji poslodavac tako predstavlja stvarno mišljenje zaposlenika, i po tome je jedinstvena u Hrvatskoj.

– Nagrada koja dolazi temeljem ocjena naših zaposlenika, doista nam predstavlja zadovoljstvo jer je postupak u potpunosti objektivan i kompanija nema nikakav utjecaj na njega. Naša najveća snaga je pravedan i profesionalan način upravljanja, menadžment koji je posebno fokusiran na odnos u timu i na podršku svakom pojedinačnom zaposleniku. Naše je mišljenje da samo zadovoljni i adekvatno nagrađeni zaposlenici mogu pridonijeti cjelokupnoj stabilnosti tvrtke i njenom napretku, a posebice u izazovnim godinama koje smo svi doživjeli – istaknula je Majda Medanić, voditeljica ljudskih potencijala u Logisti.


Tako Logista posebno ističe da bi čak 77% njenih zaposlenika preporučilo svoje radno mjesto ili tvrtku svojim prijateljima (tzv. ENPS), a angažiranost je na visokih 78% što je na razini najboljih svjetskih poduzeća.

Nije nikakvo iznenađenje da su najbolje ocjenjene kategorije korporativna komunikacija, međuljudski odnosi i izazovnost radnih zadataka, što je rezultat ulaganja u razvoj i edukaciju svih zaposlenika, na razvijen sustav internih komunikacija prilagođen zaposlenicima te na inovativnost, koja se potiče na svakom koraku.


Radno mjesto na kojem se uči, raste, koristi kreativnost i inovativnost, a sve uz timski rad i mentorstvo te međusobno uvažavanje od strane svih razina te dugoročna sigurnost u kompaniji je san svih zaposlenika u Hrvatskoj, a djelatnici Logiste to imaju svaki dan. >> logista.hr

コメント


bottom of page