top of page

LJUBI LI BRAD PITT NOVU ŽENU IZ SHOWBIZA?

Svi su se nadali da će to biti Jennifer Aniston

Brad Pitt ne miruje ni u svojoj 58-godini života. Nakon 5 godina braka sa Jennifer Aniston i 10-godišnjom vezom sa Angelinom Jolie, s kojom je dobio i troje biološke djece, Brad navodno ponovno ljubi, pisao je The Sun

35-godišnja pjevačica Lykke viđena je kako hoda sa slušalicama u ušima, u ležernom izdanju. Nije se smiješila niti pokazivala puno emocija na licu tijekom hodanja, dok Brada, koji živi nedaleko od njezine kuće, nije bilo u blizini. Njih dvoje, prema nepotvrđenim navodima, potiho hodaju od sredine 2021., a Brad je još uvijek nažalost usred neurednog rastanka od Angeline.

Brad godinama živi u Los Felizu, a vlasnik je kuće vrijedne 8 milijuna dolara u zatvorenom naselju. Osim što živi nedaleko od Lykke, Brad živi u blizini bivše Angeline i njihovo šestero djece - Maddoxa (19), Paxa (17), Zahare (16), Shiloh (15) te Vivienne i Knoxa (12). Iako zasad nije potvrdio a ni demantirao vezu, Brad je i dalje veseo gdje god se pojavi. Tako je na nedavnoj premijeri novog filma skakutao poput baletana i oduševio stotine okupljenih i brojne kolege!

bottom of page