top of page

LJUBAVNICI HIT PJESMA BEZ GOLIH GUZICA

Nova pjesma grupe Ljubavnici dokaz je da se i bez golih guzica može napraviti hit

Bend Ljubavnici ima novu pjesmu Ništa nije slučajno koja je trenutno 6. u trendingu You Tubea. Ovoga su vikenda bili najslušanija pjesma u Hrvatskoj i Sloveniji, pa stoga ne čudi da postaju sve traženiji za nastupe


- Vrijedilo je čekati, ništa nije slučajno sve se događa sa razlogom, bravo dečki. Dečki odlični ste... Iskreno, nisam ni sumnjala da neće valjat. Prvo like pa onda slušam pjesmu, super ste, samo tako nastavite... SRETNOO i pozdrav iz Hamburga. Dokaz da se bez golih guzica može napravit dobar spot i hit pjesma. Svaka čast - pišu im iskreno obožavatelji.

Dečki bi mogli postati dobar potencijal na domaćoj glazbenoj sceni, a posebice jer im pjesme piše i sklada frontmen Mario Regelje.


- Sve što su dečki do sada radili bilo je tek zagrijavanje, a sada ubacuju u petu brzinu i plan im je redati hit za hitom, spot za spotom, koncert za koncertom - doznajemo iz njihovog PR odjela, koji tvrdi i da su Ljubavnici bend koji s razlogom nosi epitet ''najboljih frajera'' na estradi pa će vjeruju itekako obilježiti domaću i regionalnu glazbenu scenu.


poznati hrvati, spektakli, domaće zvijezde, celebrity hrvatska, show vijesti, tračevi forum

Comentários


bottom of page