top of page

LJUBAV IZ AVONA

Proslavite Valentinovo uz poklone iz Avona

avon hrvatska
foto PR

Valentinovo je pred vratima. Praznik je zaljubljenih, ali i idealna prilika za započeti godinu pozitivno, zar ne? Iskoristite sva ta srčeka i zavodljivu crvenu oko vas da probudite osmijeh, strast, da odlučite pozitivnim stavom ući u svaki dan, da kreirate svoju priču koja će vas činiti sretnom i zadovoljnom.


Pokažite onom koga volite da jeste tu, uz njega, uz nju. Pa makar to bio i doručak u krevet, posebna čestitka, neodoljiv poljubac… Nemojte si dozvoliti da vas svladaju negativni komentari i prozivke, Valentinovo je onakvo kakvim ga sami učinite.

Što više sjajite, više ćete sjaja dobiti natrag. Nadahnuće možete pronaći i u novom Avonovom parfemu Her Story koji ostavlja dugotrajan dojam strastvenim notama ružičastog papra, odvažnom profinjenošću cvijeta irisa i jedinstvenim dodirom nota pačulija. Za sve zaljubljene pripremili smo i nekoliko neodoljivih prijedloga iz Avonovog novog kataloga.


Avon Care omiljena je obiteljska linija za njegu kože, ovaj put u valentinovskom ruhu: krema za ruke i losion za tijelo upotpunjeni balzamom za usne njegovat će vašu kožu, a svojim preslatkim pakiranjem izmamiti zaljubljeni uzdah baš svaki put kad krenete s korištenjem.

Zaljubljena opčinjenost najviše će doći do izražaja uz savršene parfeme, a u Avonu ćete pronaći doista one strastvene.


Nije li zapravo divno što nam je Dan zaljubljenih ovako brzo početkom godine? Iskoristimo ga da se podsjetimo koliko nas još divnih dana čeka, koliko ljubavi, strasti i osmijeha jedno drugom možemo dati. Svatko od nas kreira svoj dan. Uživajmo u svakom. Zaljubljeni. avon katalog, avon hrvatska, avon hr, avon lady, gossip promocija, gossip vijesti, gossip, promocija

תגובות


bottom of page