top of page

LIŽI LEDO QUATTRO I POMOZI 8.000 OBITELJI

8.000 obitelji u Hrvatskoj nema za dnevni obrok

Svjestan koliko se malim koracima mogu ostvariti značajni pomaci, Ledo Quattro je pokrenuo kampanju „Ponesi me doma“ kako bi pomogao potrebitima diljem Hrvatske te im pokazao kako ih smatra dijelom svoje velike obitelji. Za svaki kupljeni sladoled od 1650 ml u periodu od 8. svibnja do 7. lipnja Quattro će donirati 2 kune Hrvatskom Crvenom križu za akciju Vaš dar za pravu stvar koji će prikupljenim sredstvima osigurati kupnju i distribuciju paketa hrane s osnovnim prehrambenim namirnicama potrebitim obiteljima diljem Hrvatske.

- Jedan paket u vrijednosti 250 kuna sadrži prehrambene namirnice za dvije osobe poput soli, brašna, ulja, šećera, riže, tjestenine, juha u vrećici, ribljih i mesnih konzervi te je dostatan za dva tjedna. Pozivamo sve potrošače da odaberu svoj omiljeni okus Quattro sladoleda te da tako zajedno pomognemo, da što veći broj paketa bude dostavljeno onima kojima ih najviše trebaju i onima koji svakodnevno žive potpunu suprotnost, pružiti barem na kratko osjećaj topline i obiteljskog doma - poručili su iz Leda.

Više od 8.000 obitelji u Hrvatskoj nema za dnevni obrok, zato Quattro ovom akcijom želi podići svijest o tom velikom problemu. Kupnjom Quattro sladoleda svatko od nas može učiniti dobro djelo.


- Omiljeni okus mi je bijela čokolada. Kako da ga dobijemo u Austriji (Klagenfurt)? I cijena je najbolja, upravo kupili za probu. Jaooo, ovo je san. Probala, prefini je, od sada samo Quattro lino ladu kupujem. Krajnje je vrijeme da Ledini proizvodi dođu i u Kanadu. Ništa ovdje nije ravno vašim proizvodima! Preskup. Kad pogledaš na prvu izgleda skupo, al kad pogledaš da je jedna kugla sladoleda ili neki sladoled mali 10ak -12 kn, ovo onda i nije toliko skupo jer ga može 5-6 ljudi jesti. Pre pre fino!!! Klinac oduševljen!! Kaže mamaaa kolika velika kutijaaa linaaa. Šta je ovo ludilo... Ne znaš dal bi ga namazao na palačinku ili radije po domaći na žlicu. Za mene nešto napokon - komentari su pratitelja Leda na Instagramu.


Video Ledo Quattro donira Crvenom križu pogledajte na >>> YouTube video quattro sladoled cijena, gossip vijesti, gossip promocija, ledo quattro lino

Comentários


bottom of page