top of page

LINDA EVANGELISTA: 'BRUTALNO SAM UNAKAŽENA', ALI ŽELIM IĆI VAN VISOKO PODIGNUTE GLAVE

Primila podršku svih poznatih manekenki

Poznati supermodel Linda Evangelista, koju su uz Cindy Crawford, Claudia Schiffer, Naomi Campbell i Christy Turlington prozvali jednom od najzapaženijih manekenki na svijetu od početka 1990.-ih, danas je objavila šokantno priznanje o tome zašto posljednjih 5 godina nije radila u modnoj industriji

- 'Brutalno sam unakažena' od strane procedure, koja je napravila obrnuto od onog što je obećala. Pojačala je moje masne stanice i ostavila me trajno 'deformiranu', čak i nakon što sam prošla dvije bolne, neuspješne, korektivne operacije. Ostavljena sam, kako mediji pišu, 'neprepoznatljiva'. Razvila sam Paradoxical adipose hyperplasia (or PAH), rizik kojeg nisam bila svjesna prije obavljanja procedure. PAH me doveo do duboke depresije, iznimne tuge, i najnižeg stupnja samopoštovanja. Postala sam samotnjak. Uz tužbu, idem naprijed kako bih se riješila srama, i zato svoju priču objavljujem javno. Umorna sam od života na ovaj način. Želim izaći iz svoje kuće visoko uzdignute glave, unatoč tome što ne izgledam kao nekad prije - objavila je hrabra Linda.

Tijekom godina manekenske karijere, Linda je snimila stotine naslovnica najprestižnijih modnih magazina, nosila revije najpoznatijih modnih kreatora i bila zaštitno lice brojnih beauty brandova.

- Voljena si - poručila je Lindi kolegica Christy, dok je Helena Christensen napisala - Potrebno je puno snage i hrabrosti za napisati ove riječi. Mogu iskreno reći da sam se rasplakala nakon što sam ovo pročitala, posebice jer znam što si sve prošla, i koliko je teško sve to prolaziti u tišini. Hvala ti što si prelijepa i izvana i iznutra. - Hvala ti za tvoju snagu i hrabrost. Volim te draga Linda - napisao je manekenki poznati dizajner Marc Jacobs.


- Linda, tvoja snaga i iskrenost su zauvijek prepoznati i ikonski! Bravo - objavila je Cindy, dok joj je Gwyneth Paltrow poslala veliko srce. Naomi Campbell imala je također snažne riječi podrške - Plješćem ti zbog tvoje snage i hrabrosti, i da nisi više taoc situacije. Znaš da te volim, svi te volimo, i uvijek ćemo biti uz tebe. Ne mogu zamisliti bol koju prolaziš posljednjih 5 godina. Zapamti tko si, što si sve postigla i na koliko si ljudi pozitivno utjecala. Jako sam ponosna na tebe i uvijek ću te podražavati.


Stotine drugih manekenki, manekena, glumaca, pjevača, modnih dizajnera i poznatih osoba, također je javno podržalo Lindu, uz puno pozitivnih riječi ohrabrenja. Još Lindinih fotografija danas, pogledajte na dailymail.co.uk

Comments


bottom of page