top of page

LIDIJA IZ BRAKA NA PRVU OTPUTOVALA U SPLIT

Je li Lidija posjetila Alena, pitaju se fanovi showa

Nakon što je prilično ljuta i nezadovoljna razvojem odnosa sa svojim show suprugom Alenom napustila show Brak na prvu, kandidatkinja Lidija Stević otputovala je u Split i pri tome zagonetno poručila:


- Slaganje mozaika možeš primijeniti kod upoznavanja ljudi, ali za to će ti trebati ponešto vremena i strpljenja, da bi dobio cjelovitu sliku. Dijelove mozaika potrebno je pažljivo slagati u zadani okvir i pritom paziti da se svaki dio uklopi na mjesto koje mu pripada. Nakon što je slika završena, pogledaj kako izgleda u cjelini. Tako ćeš vidjeti nedostaje li joj što. Odaje li dojam da je zbrčkana ili možda neukusna? Djeluje li produhovljeno ili je jednostavno dekorativna, bez dubljeg značenja? Sličica do sličice i eto slike o čovjeku.

Inače, njezin sada već bivši suprug Alen Topić je rođeni Splićanin i iako se nadao da će u svojoj 44-oj godini po prvi puta pronaći pravu ljubav, s Lidijom mu se to barem zasad nije dogodilo. Alena je odgojila samohrana majka, koja je preminula kada je imao samo 21 godinu. Zbog toga je Alen jako vezan za svoje prijatelje, budući da nema ni bliže ni daljne rodbine.


Je li Lidija ipak promijenila mišljenje i pokušala dati još jednu šansu Alenu, doznat ćemo vrlo brzo

- Dođeš li na raskrižje, potraži putokaz. Putovi koji su označeni kao oni koji vode u bespuća, zaista tamo vode. Budale vjeruju, pametni provjeravaju, jer na nekim raskrižjima doduše nema putokaza. Putem koji odabereš, koračaj oprezno. Ne odeš li predaleko, uvijek se možeš vratiti - izjavila je Lidija danas.

brak na prvu kandidati lidija, gossip vijesti, vijesti o poznatima, brak na prvu lidija i alen

Commenti


bottom of page