top of page

LIDIJA BAČIĆ NAJAVILA DUET SA POZNATIM MODNIM STILISTOM

Dalibor Petko 'izvukao' povjerljivu informaciju

Ovog ljeta čeka nas neočekivana suradnja. Lidija Bačić sprema duet s Nevenom Ciganovićem. Društvo je zajedničku suradnju najavilo gostujući u showu kod Dalibora Petka. - Bit će brutalno kad izađe - rekla je Lille, a Cigi dometnuo - Očekujete neočekivano. Nakon ovog bit će pitanje Konstrakta who?

Ovaj dvojac upoznao se prije petnaestak godina kad se Lidija natjecala u showu Hrvatski idol, na kojem je Neven radio kao stilist. A ideja za suradnju dogodila se nakon Lidijinog gostovanja u Modnom sudu. Toga se sjetio producent i autor Fayo, koji je potpisao i zasad jedini Cigijev singl ‘Candyman’ iz devedesetih. - U to vrijeme su se radili duplexi. Nije bilo autotunea nego sam morao u studio dovući profesoricu pjevanja koja je sa mnom prolazila svaki suglasnik i samoglasnik. Sad imam Lidiju i ona će me sigurno odvesti na pravi put - poručio je Ciganović.

Društvo nije još htjelo otkriti naslov i tematiku pjesme, ali su najavili kako ćemo ju čuti najvjerojatnije u srpnju. - Moramo podignuti uzavrelu atmosferu - rekao je dvojac. Inače Lille je u showu promovirala svoj netom objavljeni album ‘Flashback’, na kojem je snimila duete sa Ivanom Banfić i Žanamari. Kaže da joj je bila želja na ovom albumu snimati pjesme samo s kolegicama. Usput je dobila zadatak ocijeniti pjevačice s estrade. Za Severinu je rekla da se najbolje oblači, Maju Šuput proglasila najboljom zabavljačicom, a kao najbolji glas izabrala je onaj Tereze Kesovije. Za sebe je rekla da ima najbolje tijelo na estradi. Kaže da nije opasna, osim ako ju ne izazivaš. - Nemoj se samo dirat u mene i bit će sve ok - poručila je Lille. >> Lille ocjenjuje kolegice

bottom of page