top of page

LIDERI NAKITA U MODU VRAĆAJU - KRIŽEVE

Modni dodatak sa značenjem postaje hit na tržištu

Kada je davne 1989. godine ikona pop glazbe Madonna, u svoj glazbeni izričaj dodala pjesmu Like a prayer, mali križić koji je nosila oko vrata u istoimenom video spotu, postao je jedan od najpoželjnijih modnih dodataka. - Kad zoveš moje ime, to je kao mala molitva. Kleknem na koljena, želim te odvesti tamo. U ponoćni sat osjećam tvoju moć. Baš kao molitva za koju znaš da će te odvesti tamo....Baš kao molitva, tvoj me glas može odvesti tamo...Baš kao molitva, odvest ću te tamo - pjevala je poznata pjevačica, a s njome i više od 200 milijuna ljudi, koji su tijekom godina poslušali i pjevali ovu pjesmu te pojurili u najdražu zlatarnicu po svoj križić.

Križ kao simbol snage, vjere i nade, oduvijek se sa zadovoljstvom nosio oko vrata. Bez obzira hoćete li za sebe i svoju bolju polovicu odabrati križeve sa cirkonima, biserima ili ukrasima na samome križu, preferirate li zlato ili srebro, velike ili male križeve, križeve na lančiću oko vrata, križiće na narukvici ili možda u obliku naušnica na ušima, istina je da simbol križa nikada nije izašao iz mode.


Lideri nakita ovog su proljeća odlučili svim svojim kupcima omogućiti posebne popuste, uz poruku da se snovi itekako mogu ostvariti. Najbitnije je imati vjere i kada je najteže, a što god tražili - pravu ljubav, uspjeh u karijeri, putovanje, dom iz snova ili nešto posve drugo, uspjet ćete sve dok ustrajete i ne odustajete ni kada je najteže. Najbolji podsjetnik na snagu koja vam treba, upravo je križ, baš poput stihova poznate pjesme.


BLOOMINGDALE'S

Predivne križeve Bloomingdale's, jedne od najpoznatijih robnih kuća na svijetu, pronaći ćete na akcijskim cijenama na njihovom službenom web shopu bloomingdales.com/cross-necklace, a sve cijene izražene su u kunama. Među stotinama vrsta križeva i ogrlica, za sebe i svoje voljene možete birati između križića sa ogrlicama već od 250 kuna, pa sve do raskošnih i vrlo ekstravagantnih koji vrijede od par tisuća do nekoliko desetaka tisuća kuna. Izbor nikada ne mora biti na najpopularnijim kao ni na onim najukrašenijim, jer često će jednostavniji križevi ostaviti najveći dojam.

KOHL'S

Kohl's zlatne, srebrne i metalne križeve pronaći ćete u mjesecu ljubavi na odličnim akcijskim cijenama, a ono što će vam sigurno 'upasti u oči' njihov je poseban dizajn. Birajte između križeva u srcu, križeva i znaka infinity, križeva položenih vodoarvno, križeva sa zavijutcima, križeva koji nisu ravni već isprepleteni, križeva u obliku cvijeta i brojnih drugih koji privlače svojom posebnošću. Izbor vodećeg američkog maloprodajnog lanca Kohl's pogledajte na kohls.com/nakit/krizevi

MACY'S

U web trgovini Macy's, koja postoji od davne 1858.godine, danas doslovce možete pronaći na stotine različitih vrsta križeva. Cross sekcija by Macy's nudi čak 826 različitih ogrlica na kojima su križevi od zlata, srebra, sa biserima, dijamantima, cirkonima i poludragim kamenjem. Naručuju ih i u njihovom nošenju uživaju kupci diljem svijeta, a dostava za Hrvatsku brza je i jednostavna.

Zajednička poruka svih proizvođača originalnog nakita i križeva koji se uvelike vraćaju u modu: jednom kupljen, vaš će križić uvijek biti vaš osobni komad nakita koji ćete, bez obzira jeste li u 20-ima, 30-ima, 40-ima ili 50-ima, moći kombinirati uz svoj najdraži modni stil i pokazati da ste, ne samo posebni i originalni, već znate što želite i kuda idete, a kamo ćete nesumnjivo stići.


bottom of page