top of page

LEPA BRENA SLAVI 30 GODINA BRAKA

Kad more i suton bace svoje čini...

61-godišnja Lepa Brena pohvalila se godišnjicom braka sa svojim Bobom Živojinovićem - I tako 30 godina - poručila je kratko i objavila niz privatnih fotografija i videa sa njihovog vjenčanja

- Ljubav ne mora da bude savršena, nego samo iskrena - dodala je Brena i dobila puno čestitki kolega i fanova. - Neka je sa srećom!!!! Čestitam od srca dragi moji. To je to. Čestitam od srca! Primjer ste svima, u svakom smislu! Uspijeh, istrajnost, ljudskost! Sretna vam godišnjica breno a i meni 30-ti rođendan...Sretna godišnjica i mnogo još lijepih zajedničkih ljeta i zima. Čestitke! Neka traje vječno! Predivni ste! Želim vam još 130 godina sreće, ljubavi i svega sto poželite.

Par je zajedno dobio dva sina, danas 29-godišnjeg Stefana i 23-godišnjeg Viktora, koji već žive svoje samostalne živote. Kada je Stefan imao samo 8 godina, obitelji se dogodila velika tragedija. Naime, dječak je otet ispred obiteljske kuće u Beogradu, a otmičari su od Brene i Bobe tražili dva i pol milijuna tadašnjih njemačkih maraka. Stefan je nakon nekoliko dana vraćen roditeljima, no otmičari nikad nisu pronađeni. Danas je Stefan uspješan glazbenik, poput svoje mame.

Lepa Brena i dalje nastupa na brojnim eventima i samostalnim koncertima, a osim pjevanja najviše voli putovati - Putujemo zato što su putovanja, raznolikost i udaljenost, tajni osvježivači kreativnosti našeg uma - objasnila je zašto putuje diljem svijeta.

Comments


bottom of page