1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

LEPA BRENA SLAVI 30 GODINA BRAKA

Kad more i suton bace svoje čini...

61-godišnja Lepa Brena pohvalila se godišnjicom braka sa svojim Bobom Živojinovićem - I tako 30 godina - poručila je kratko i objavila niz privatnih fotografija i videa sa njihovog vjenčanja

- Ljubav ne mora da bude savršena, nego samo iskrena - dodala je Brena i dobila puno čestitki kolega i fanova. - Neka je sa srećom!!!! Čestitam od srca dragi moji. To je to. Čestitam od srca! Primjer ste svima, u svakom smislu! Uspijeh, istrajnost, ljudskost! Sretna vam godišnjica breno a i meni 30-ti rođendan...Sretna godišnjica i mnogo još lijepih zajedničkih ljeta i zima. Čestitke! Neka traje vječno! Predivni ste! Želim vam još 130 godina sreće, ljubavi i svega sto poželite.

Par je zajedno dobio dva sina, danas 29-godišnjeg Stefana i 23-godišnjeg Viktora, koji već žive svoje samostalne živote. Kada je Stefan imao samo 8 godina, obitelji se dogodila velika tragedija. Naime, dječak je otet ispred obiteljske kuće u Beogradu, a otmičari su od Brene i Bobe tražili dva i pol milijuna tadašnjih njemačkih maraka. Stefan je nakon nekoliko dana vraćen roditeljima, no otmičari nikad nisu pronađeni. Danas je Stefan uspješan glazbenik, poput svoje mame.

Lepa Brena i dalje nastupa na brojnim eventima i samostalnim koncertima, a osim pjevanja najviše voli putovati - Putujemo zato što su putovanja, raznolikost i udaljenost, tajni osvježivači kreativnosti našeg uma - objasnila je zašto putuje diljem svijeta.