top of page

LEPA BRENA POKAZALA SVOJ DOM

Pjevačka diva Lepa Brena pokazala je hrvatskim novinarima svoj dom

Pjevačica Lepa Brena više je od 40 godina poznata hrvatskoj publici, a mnogi je pamte po hit filmu Hajde da se volimo, za koji se davne 1987. tražila kino karta više.


Ove godine, Brena stiže u Zagreb gdje će pred više od 15.000 svojih fanova pjevati u Areni. Tom je prigodom otvorila vrata svoga doma, gdje je ugostila brojne hrvatske novinare.

Pjevačica nije skrivala koliko je uzbuđena zbog koncerta, a fanovi su bili posebno oduševljeni njenom cijelom pojavom, životnim djelom i uređenjem doma


- Odrasla sam uz Lepu Brenu, nisam znala dobro ni pričat al Brenine pjesme sam znala pjevat, prvi film "Hajde da se volimo" mama me na bicilku vozila u 7 km udaljeni Bosanski Šamac, a sada moja curica od 7godina pjeva te iste pjesme uz koje sam ja odrasla. Breno kraljica si bila i ostala, svako dobro i sve najbolje u životu i karijeri. Lijepa domaćica, a i ambijent. Kraljica nikad nije nikoga ogovarala sa estrade. Bila i ostala broj 1. Kako lijep dom imaš. U Areni ZG bit će fenomenalno, veselo i naravno, za pamćenje!!! Jedna je Brena!!! Simbol si zajedništva, ljubavi i razuma. Lepa Brena žena koja se za sve izborila u životu svojim radom i talentom. Jednostavna, al' ipak drugačija. Proći će godina i godina, ali nasljednica još neće biti - poručili su joj brojni fanovi.

poznati hrvati, spektakli, domaće zvijezde, story magazin, show vijesti, tračevi forum, tabloidi

Comments


bottom of page