1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

LEONARDA LONČAR EX BOBAN ZASJALA U BOŽIĆNOM IZDANJU

Dobila puno komplimenata

Domaća modna dizajnerica Anamarija Asanović otputovala je na Siciliju, i tamo snimila fotografije u posebnoj crnoj haljinici - Nije li mala crna haljina ono što nam uvijek treba? Inspirirana glumačkom divom Monicom Bellucci, vodim vas na putovanje u južnu Italiju i vrijeme u kojem je ovakav modni klasik živio svoje najbolje dane. Ženstvene i elegantne haljine koje prate liniju tijela na naljepši mogući način će istaknuti žensku ljepotu. Upravo je mala crna haljina ono što nam svima treba - poručila je.

Početkom prosinca Anamarija se družila sa bratom Antonijom Asanovićem, koji je krenuo slavnim tatinim stopama i postao profesionalni nogometaš.

A kada su u pitanju prijatelji, Anamarija ništa ne prepušta slučaju. Dobru prijateljicu Leonardu Lončar ex.Boban 'obukla' je u svoju košulju - Jedna jedina... jedinstvena. Leonarda Lončar u A_A kompletu - pohvalila se brojnim fanovima.


- Meni najdraža žena. The Royal. Uvijek posebna, lijepa i dobra. Obožavam kak priča naš purgerski 'kaj' puno Bb joj šaljem. Najposebnija osoba. Totalno drugačija od drugih. Beautiful Lady. Predivnaaaaa - poručili su Leonardi Anamarijini pratitelji.