top of page

LEONARDA LONČAR EX BOBAN ZASJALA U BOŽIĆNOM IZDANJU

Dobila puno komplimenata

Domaća modna dizajnerica Anamarija Asanović otputovala je na Siciliju, i tamo snimila fotografije u posebnoj crnoj haljinici - Nije li mala crna haljina ono što nam uvijek treba? Inspirirana glumačkom divom Monicom Bellucci, vodim vas na putovanje u južnu Italiju i vrijeme u kojem je ovakav modni klasik živio svoje najbolje dane. Ženstvene i elegantne haljine koje prate liniju tijela na naljepši mogući način će istaknuti žensku ljepotu. Upravo je mala crna haljina ono što nam svima treba - poručila je.

Početkom prosinca Anamarija se družila sa bratom Antonijom Asanovićem, koji je krenuo slavnim tatinim stopama i postao profesionalni nogometaš.

A kada su u pitanju prijatelji, Anamarija ništa ne prepušta slučaju. Dobru prijateljicu Leonardu Lončar ex.Boban 'obukla' je u svoju košulju - Jedna jedina... jedinstvena. Leonarda Lončar u A_A kompletu - pohvalila se brojnim fanovima.


- Meni najdraža žena. The Royal. Uvijek posebna, lijepa i dobra. Obožavam kak priča naš purgerski 'kaj' puno Bb joj šaljem. Najposebnija osoba. Totalno drugačija od drugih. Beautiful Lady. Predivnaaaaa - poručili su Leonardi Anamarijini pratitelji.

bottom of page