top of page

LEONARDA BOBAN ODUŠEVILA MODNOM KOMBINACIJOM

Promijenila i boju kose

Poznata bivša modna dizajnerica Leonarda Boban oduvijek je slovila kao veliki zaljubljenik u modu. U nekom je trenutku intenzivno radila na vlastitoj modnoj kući, a zatim se prebacila u ugostiteljstvo, ponovno uspješno. Sve što je Leonarda ikada napravila i pokrenula, brojni su Hrvati dočekali sa oduševljenjem a gotovo svi koji je znaju opisuju je kao izuzetnu srdačnu, toplu i dragu osobu.


Sve je zbog toga začudila potvrda rastave od nogometne legende Zvonimira Bobana, s kojim je provela 28 godina, objavio je Večernji list. Leonarda se nakon razvoda i života u Švicarskoj vratila u Zagreb, a sudeći prema najnovijim fotografijama lijepa je kao i dok je imala tek 25

- Nek je moja stella došla odma’mi je Zagreb ljepši i veseliji. Prekrasna iznutra koliko i izvana moja Leonarda - objavila je nedavno Nina Badrić i pokazala Leonardin outfit, koji je oduševio fanove


- Leonarda je oduvijek lijepa žena sa stilom. Leonarda je najljepša žena koju sam ikada vidjela! Koliko ta dama ima stila!! Predivne obje! Jedna od najlepših žena sa ovih prostora. Što se Leonarde tiče apsolutno ste u pravu, jedna izuzetna žena, predivna u svakom pogledu, pogotovo iznutra. Vatromet od ljepote i pozitive. Ma ona je modna ikona, pratim gospodu Leonardu jos od 1994-godine. Uvijek skladna s modnim koracima, što je najvažnije uvijek svoja - komentirali su mnogi.

Leonarda je po povratku u Zagreb svratila i u jedan poznati frizerski salon, gdje je kosu skratila i obojala je u vatreno crveno, a mnogi su tada primijetili i njen novi, opušteni osmijeh.

bottom of page