1/1
akne.jpg
skin purifier.jpg

Koža bez akni

Skin Purifier
visilica-s-tekstilnim-kabelom-cube-cement-sjenilom-i-metalnim-dijelovima-proizvedeno-u-ita
dizajnirano-u-italiji-moderna-visilica-u-kompletu-s-tekstilnim-kabelom-i-dva-tub-14-sjenil

Dizajniraj lampu

Creative Cables
market-viber.png
market-g.png

Viber i Gossip

Uključite se >>
Skyscrapers Above Times Square at Dawn
Using Mobile Phone

Sve o Gossipu

Korisne info >>
I-ON-revitalysing-Tonic-silver-01.jpg
I-ON-revitalysing-Tonic-kids-01.jpg

Dodaci za zdravlje

Vole ih djeca
marketplace

LEONA PARAMINSKI POKAZALA KOLIKO UŽIVA U MAJČINSTVU

Kćerkica Liv već ima 6 mjeseci

Domaća glumica sa adresom u Americi, 42-godišnja Leona Paraminski, u potpunosti se posvetila majčinstvu i 6-mjesečnoj djevojčici Liv. Želju da postane majka nije skrivala, a kada joj se napokon ostvarila, često je govorila - Kad si u najljepšem 'stanju' i ništa drugo nije važno...

Njena avantura života počela je u rujnu 2021., kada je malena Liv stigla na svijet, a ponosni roditelji Leona i Tim Komljenović bili su presretni.

Leona je sada pokazala i kako njena djevojčica već lijepo sjedi, a najljepše trenutke provode na plaži u Santa Barbari - Vrijeme leti kada se zabavljaš! Sreća najveća, najljepši dani moga života, prvih 6 mjeseci - poručila je glumica, kako se trenutno osjeća.


- Jedva čekam da vas vidim - rekao im je Boris Banović, dok je Simona Antonović dodala - Nedostaješ i jedva čekamo upoznati. Bojana Gregorić i Nataša Janjić lajkale su preslatku fotografiju, a jedna Leonina prijateljica je iskazala želju da se vide - Ajmeeeee! kad ćemo ih spojiti? - pitala je Leonu, a ona joj je odgovorila - Daaaaaaa, ajmo probati ove godine na ljeto ako ste u Hrvatskoj.