top of page

LEONA PARAMINSKI OBJAVILA PRVU FOTOGRAFIJU SA KĆERKICOM

Poručila kako je umorna, neispavana i presretna

Poznata domaća glumica Leona Paraminski koja već godinama živi u Kaliforniji, u rujnu je postala majka djevojčice Liv. Danas je po prvi puta objavila svoju fotografiju nakon poroda, kao i kćerkice, uz poruku - Tvornica hrane. Umorni, neispavani, presretni. Majčinstvo, dojenje, bez filtra, samo ljubav.

- Umorna, a blistava! Uživajte lijepe curice. Predivne ste! Čestitam od srca lipa moja. Pa kako je već velika! kao i tvoja food factory! Divne, divne, divneee. Čestitam...Najveća sreća. Čestitam mama! Bravo Leona! uživajte! - poručili su glumici brojni kolege i prijatelji, a između ostalih Nataša Janjić, Marijana Mikulić, Bojana Gregorić, Lana Gojak, Amar Bukvić, Iva Šarić i Tarik Filipović.


Leona je blistala kao trudnica, a rodila je u Americi uz veliku podršku supruga Tina koji je kako kaže, njena čsita sreća. Sreća je sada uvećana za još jednog člana obitelji, a glumica uživa u svakoj sekundi


- Život je kao balon. Ako se nikad ne pustite, nikad nećete doznati koliko visoko se možete uspeti! - poručila je pred nekoliko godina, kada je sanjala o uspješnoj glumačkoj karijeri preko oceana i proširenju obitelji, što joj se sada uvelike ostvarilo.


bottom of page