top of page

LEMON AND BEAKER ULJE RUŽE - PREKRASAN SPOJ ZNANOSTI I PRIRODE

Novo dostupna beauty kolekcija sa Novog Zelanda sa moćnom mješavinom eteričnih ulja, botaničkih i aktivnih sastojaka

Lemon & Beaker ulje ruže

Lemon and Beaker promišljena je i moćna mješavina eteričnih ulja, botaničkih i aktivnih sastojaka spojena od strane znanosti u novoj beauty kolekciji, koja već oduševljava milijune žena diljem svijeta. O čemu se točno radi i zašto se sve više govori o njihovom eteričnom ulju ruže, doznali smo direktno od Lemon&Beaker


- Miješamo vrhunska eterična ulja, novozelandske botaničke sastojke i obogaćujemo ih hranjivim tvarima koje vole kožu, antioksidansima i vitaminima. Sa našim znanstvenim formulacijama, postižemo vidljive rezultate njege kože. Isprobajte njegu kože koja obuhvaća svih pet osjetila od Novog Zelanda do vas - poručuju osnivači


Cijeli asortiman proizvoda za njegu kože razvijen je u Aucklandu i proizveden na Novom Zelandu. Svi Lemon & Beaker sastojci potječu iz te prekrasne zemlje, o kojoj ste sigurno čuli još tijekom snimanja filmskog hita Gospodar prstenova. Lemon & Beaker predan je izradi prirodnih proizvoda za njegu kože, a u proizvodnji beauty proizvoda koristi samo sastojke iz voća i biljaka, što njihovim proizvodima daje bogatu i prirodnu aromu, boju i teksturu.

Lemon & Beaker ulje ruže

Dobitnik nagrade Best Natural

Izniman serum za obnavljanje kože Lemon & Beaker, najbolji je obnavljajući serum sa dvostrukom mješavinom eteričnog ulja ruže, koji je osvojio prestižnu kategoriju 'Najbolji serum' na dodjeli nagrada Best of Natural Awards New Zealand 2020.godine.


Nagrade Best of Natural zastupaju prirodne proizvode i slave one s najkvalitetnijim sastojcima te etičkim i ekološkim standardima. Za nagrade za 2020. kategorije su uključivale čistu ljepotu, ekološki život, prirodno zdravlje i prehranu. Žiri stručnih sudaca osobno je testirao svaki proizvod, odabrao i nagradio najbolje, a proizvodi su ocjenjivani na temelju čistih sastojaka, transparentnosti, održivog pakiranja i toga koliko je proizvod bio bolji i za korisnika i za planet.

Lemon & Beaker ulje ruže

U Lemon & Beakeru predani su korištenju potpuno prirodnih sastojaka najviše kvalitete, etičkog podrijetla, pružajući učinkovitu, ekološki prihvatljivu, vegansku njegu ljepote bez okrutnosti.


Eterično ulje ruže pomaže ako želite:

  • pomladiti kožu

  • vlažiti kožu

  • popraviti oštećenu kožu

  • vratiti koži čvrstoću

Serum je bogat antioksidansima, stvarajući zaštitnu barijeru dok potiče poboljšanu dostavu hranjivih tvari do slojeva kože. A njegov ključni sastojak je eterično ulje ruže destilirano parom, koje može prirodno pomoći u aktiviranju sposobnosti vaše kože da se sama obnovi. Također je učinkovit u posvjetljivanju tona kože i regeneraciji površinskih stanica kože.

Lemon & Beaker ulje ruže

Još korisnih informacija o ovom i drugim proizvodima pogledajte na >> Lemonandbeaker.eu

gdje također možete naručiti ove posebne proizvode na kućnu adresu, direktno i brzo iz Austrije.



bottom of page