top of page

LEMON AND BEAKER MASKA ZA LICE 20 PUTA POJAČAVA SNAGU SASTOJAKA

Zbog naboja mikro struje u kožu duboko unosi 7 botaničkih ekstrakata, probiotike i 8 hijaluronskih kiselina

piše: Martina Kocijan Gulan


- Ova maska je najbolji proizvod koji sam probala! To je poput mezoterapije koja revitalizira, dubinski hidratizira i posvjetljuje vašu kožu. Nakon maske vaša koža izgleda rosno, sjajno i mladoliko...Ja imam jako osjetljivu kožu i ova me maska spasila tijekom lock downa. Koristila sam je svaku večer i napravila je čuda za moje lice - samo su neki od brojnih komentara žena diljem svijeta, koje već uvelike koriste prilično slavnu Lemon and Beaker masku za lice.

Galvanic Brightening Sheet Mask Lemon and Beaker, već se mjesecima spominje u prestižnim svjetskim magazinima kao što su Woman i Good Magazini za žene. - Maska jako radi razliku jer u sebi ima mikro česticama 'nabijenu' struju, što omogućuje da se gel unutar nje apsorbira 20 puta brže i znatno dublje u kožu. Serum unutar maske ima formulu koja intenzivno hidratira cijelo lice, sa novozelandskim manuka uljem, herakeke ekstraktom koji je hrani i obnavlja. U nju je stavljena i kombinacija 8 hijaluronskih kiselina sa ceramidima i čak 7 botaničkih ekstrakata - samo je jedna od pohvala priznatih beauty urednika.

Zašto je ova maska drugačija?

- Ova maska je znatno drugačija od svih ostalih, jer je nabijena mikro strujom koja pomaže da se kvalitetni sastojci dobro upiju u dublje slojeve vaše kože 20 puta brže! Serum u njoj ima čak 8 različitih hijaluronskih kiselina, ceramide, esencijalne probiotike i eterično ulje manuke, koji kožu čine sjajnom i hidratiziranom cijeli dan. U cijeloj sam svojoj karijeri bio posvećen održivosti i kvaliteti, zbog toga potičem sve svoje klijentice da se okrenu Lemon and Beaker maski za lice, koja je čist, veganski proizvod, netestiran na životinjama, a napravljen od naboljih materijala - poručuje dr.Hrvoje Reil iz tvrtke Reil Cosmetics, generalnog zastupnika Lemon and Beaker Europe.

Maska je izrađena je od polugelastog lista s funkcionalnim otiscima kako bi se osiguralo da se botanička esencija i veganski sastojci lako upijaju u kožu i pružaju trenutni sjaj. Različitim ispitivanjima dokazano je kako maska gubi samo 27,1% hidratacije nakon 30 minuta korištenja, dok druge maske gube 100% hidratacije. Brzo upijajući serum uklanja ione metala na koži, dok injekcija bez igle prodire u dermis kože za bolje rezultate. Funkcionalni otisci na maski pomažu ovom mikrostrujnom uređaju da učinkovito isporuči serum u našu kožu, a maska je i bez mirisa kako se ne bi poremetio vaš nastavak njege. Njeni sastojci su vrlo provjereni i dokazano djelotvorni, a ovo trebate znati o svakome od njih!


7 botaničkih ekstrakata

Djeluju kao snažno protuupalno sredstvo koje smiruje i jača kožnu barijeru, a oni su: harakeke, ružmarin, kamilica, zeleni čaj, Gotu kola i sladić.


KLJUČNI SASTOJCI MASKE

Eterično ulje Manuka

Manuka je ulje porijeklom s Novog Zelanda i po djelovanju je slično stablu čajevca koje može biti puno snažnije u antibakterijskom djelovanju zajedno sa svojim aromatičnim mirisom, te mekše na koži. Toplo se preporučuje za ublažavanje upale i akni, gljivičnih stanja i drugih iritacija kože.


Ekstrakt harakeke

Botanička tvar sa Novog Zelanda koristi se kao prirodni lijek i hidratantna njega kože za domorodačke Maore na Novom Zelandu. Sadrži visoku razinu omega-6 i oleinske kiseline koja pomaže u upravljanju proizvodnjom kolagena i elastina. Harakeke ublažava crvenilo i iritaciju, a istovremeno potiče proizvodnju kolagena i zdravu regeneraciju stanica.


Hijaluronska kiselina

Promiče zdraviju i podatniju kožu. Održava vašu kožu vlažnom i blistavom te u sebi ima svojstva za smanjenje bora.

Ceramidi

Pomaže u stvaranju barijere za zadržavanje vlage. Štite vašu epidermu od oštećenja okoliša.


Probiotici

Pomaže posvijetliti kožu i olakšavaju aktivnost stanica kako bi pomogli elastičnosti kože i smanjili bore.

Ekstrakt kulture kalusa runolista

Smanjuje iritaciju kože kontrolirajući uzroke oksidativnog stresa i upale uzrokovane UV zračenjem.


Na kraju, Lemon and Beaker masku svi koji je već koriste opisuju kao prekrasan spoj znanosti i prirode koji su jedva čekali, a vi ste samo par klikova udaljeni od vaše. Naručite je odmah na webshopu >> reil-cosmetics.at/Lemon&Beaker-Maska a dostavu očekujte već u roku par dana, direktno iz Austrije! Na mome licu, maska je bila sjajno osvježenje i točka na i njege koju sam trebala, a osjećaj dok je držite na licu je osvježavajući, njegujući i poseban, jer znate da i sami koristite nešto što će sigurno djelovati!

Ako ste vlasnik ili vlasnica beauty salona, poliklinika ili cosmetics webshopa, kontaktirajte odmah dr.Hrvoja Reila na office@reil-cosmetics.at i dogovorite uspješnu poslovnu suradnju. Osigurajte vlažnu, blistavu i mladoliku kožu tisućama žena diljem Hrvatske!

bottom of page