top of page

LEJLA FILIPOVIĆ PRIVUKLA PUNO POZORNOSTI

Zablistala u haljinama posebnog kroja

Bivša miss Hrvatke i model Lejla Filipović ponovno je privukla puno pozornosti u novoj fashion kampanji koju je snimila - Nova kolekcija Cataleya by Martina Ješe i moja malenkost u ulozi zaštitnog lica kampanje - kratko je poručila Lejla i oduševila tisuće pratitelja.

- Woow. Predivna kolekcija. Savršenstvo! Divna elegantna i profinjena ljepota. Uistinu prava dama ...zadovoljstvo vas je vidjeti. Bravo! Kakva žena i dama. Prelijepa si Lejla! Ooo hhh mačke- komentirali su mnogi, dok je pjevačica Nina Badrić dodala - Koja prekrasnaa žena.

Lijepa Lejla već godinama slovi za jednu od najljepših Hrvatica, a svoje slobodno vrijeme najradije provodi sa dvojicom sinova i suprugom Tarikom Filipovićem, s kojim je u braku od 2007.godine.

- Prvi put u Pragu. Premalo vremena za vidjeti sve ljepote ovog čarobnog grada a opet dva dana prepuna divnih dojmova. Osjećaj još ljepši jer je prepuna dvorana uživala u Tarikovoj monodrami “Ćiro”. Dečki ni ovaj put nisu pristali da podjelilm zajedničke fotografije ali barem su rado preuzeli uloge fotografa - poručila je ponosna majka.

bottom of page